Umut Işığı Çocuklarına Mis Sabunculuğu Kursu

Umut Işığı Çocuklarına Mis Sabunculuğu Kursu

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu' nun girişimleri ile yaptırılan Engelsiz Yaşam Merkezi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Umut Işığı Çocuklarına Mis Sabunculuğu Kursu 

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu’ nun girişimleri ile yaptırılan Engelsiz Yaşam Merkezi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Selim İlçesi’nde hayata geçirilen ‘Umut Işığı’ projesi kapsamında mis sabunculuğu kursu açıldı. Kaymakam Dolu, eşi Şenay yerli Dolu ve Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Müdürü Fikret çelik ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Bir süre Engelsiz Yaşam Müdürü yetkililerinden bilgiler alan kaymakam Erdinç Dolu, ‘Umut Işığı’ projesi kapsamında öğrenciler için açılan mis sabunculuğu kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Öğrencilerin çalışmlarını izleyen Dolu ve beraberindekiler, kurs öğretmeninden dersler hakkında bilgi aldı. Öğrenciler Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay yerli Dolu’ya bağlama çalarak bir birinden güzel türküler söylediler. Ziyaretin ardından Dolu ve beraberindiler Engelsiz Yaşam Merkezi’nden ayrıldılar. iha

umut-isigi-cocuklarina-mis-sabunculugu-kursu--(1).jpg

umut-isigi-cocuklarina-mis-sabunculugu-kursu--(2).jpg

umut-isigi-cocuklarina-mis-sabunculugu-kursu--(3).jpg

umut-isigi-cocuklarina-mis-sabunculugu-kursu--(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler