Üsküdar Belediyesi Turizm ve Tanıtım Ofisi ile vatandaşlara rehberlik edecek

Üsküdar Belediyesi Turizm ve Tanıtım Ofisi ile vatandaşlara rehberlik edecek

Üsküdar Belediyesi, Turizm ve Tanıtım Ofisi ile İstanbul'un turizm elçiliğini üstleniyor.

Üsküdar Belediyesi, Turizm ve Tanıtım Ofisi ile İstanbul'un turizm elçiliğini üstleniyor. Turizm ofisi ile yerli ve yabancı vatandaşlar Üsküdar hakkında daha iyi ve doğru bilgiye sahip oluyor.

Üsküdar Belediyesi, açılışını gerçekleştirdiği Turizm ve Tanıtım Ofisi ile Üsküdar'a gelerek tarihi zenginliklerini, gezilecek yerlerini, yemek yeme yerlerini ve kendine has güzelliklerini keşfetmek isteyen yerli ve yabancı vatandaşlara rehber olacak. Ofise uğrayan vatandaşlar rehberlik üzerine her türlü hizmeti alabilecekler. Mihrimah Sultan Camii'nin yanındaki Turizm ve Tanıtım Ofisi'nin açılışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz katılırken, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Türkmen, "Bugün burada Üsküdar'ımızın tam merkezinde Mihrimah Sultan Camii'nin hemen dibinde herkesin çok rahatlıkla ulaşabileceği bir tanıtım ve turizm ofisi açtık. Önemli bir merkez oldu. Üsküdar'ımıza gelen, İstanbul'umuza gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz hiç yabancılık çekmeden, acaba nereye giderim, nerede yemek yerim, nerede dinlenirim, nerede güzel bir tarihi mekanı ziyaret ederim endişesine kapılmadan buradan alacak olduğu hizmetle arkadaşlarımız onlara yol gösterecek. Hem sözlü hem yazılı broşürler, materyallerle vatandaşlarımıza bu güzel İstanbul'umuzu, Üsküdar'ımızı hiçbir şekilde yabancılık çektirmeyeceğiz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler