Uygun Süpermarket Kars’ta açıldı

Uygun Süpermarket Kars’ta açıldı

Kars’ta Ferdi Kırmızıtaş’ın sahibi olduğu Uygun Süpermarket Şehit Yusuf Bey Caddesinde kalabalık ve seçkin davetlilerin katılımı ile hizmete girdi.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET

Duaların okunmasıyla hizmete giren Uygun Süpermarketin açılış törenine, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Burulday, Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Kars Şube Başkanı Şahin Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uygun Süpermarket sahibi Ferdi Kırmızıtaş ile çok sayıda davetliler katıldı.

Açılışı sabırsızlıkla bekleyen Karslılar, açılışın ardından markete girerek uygun fiyat ve indirimli çok sayıda ürünlerden satın aldılar.

Uygun Süpermarket sahibi Ferdi Kırmızıtaş, Kars’a mobilya sektöründe hizmet verdiklerini şimdi ise market sektöründe hizmet vermek için yerel sermaye ile işyerini açtıklarını ifade etti.

Açılışa katılan Çalkın, Alibeyoğlu, Burulday ve Aydın ise kentte açılan yeni işyerlerinden dolayı mutluluklarını ifade ederek, Kars’ın kalkınması ve iş istihdamının artması için bu tarz yerel işletmelerin olması gerektiğini ve Kars halkının yerel esnaflardan alışveriş yapmalarını istedi.

Market ürünleri, şekerleme, kuruyemiş, süt ve süt ürünleri, kahvaltı ürünleri, et ve et ürünleri ile manav ürünlerinin hal fiyatından satılmaya başladığı Uygun Süpermarket, fiyatı ve kalitesiyle ilk günden büyük ilgi gördü.

uygun-supermarket-kars’ta-acildi-(1).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(2).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(3).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(4).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(5).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(6).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(7).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(8).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(9).jpguygun-supermarket-kars’ta-acildi-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler