Vali Bilmez'den İnceleme!

Vali Bilmez'den İnceleme!

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi başta olmak üzere çok sayıda devam eden projeleri yerinde inceledi.

Vali Bilmez, Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediyesini ziyaret ederek, ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Vali Bilmez, daha sonra ilçede yapımı tamamlanan Kültür Merkezinde, Yeni Cami inşaatında ve Sınır Ticareti için kullanılması planlanan işyerlerinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından Vali Bilmez, Aktaş Sınır Kapısına geçti. Gürcistan sınırında ve Aktaş Kapısında incelemelerde bulunarak yetkililerden gümrük faaliyetleri hakkında brifing alan Vali Bilmez, sınır kapısında ki üniteleri de gezerek çalışmaları yerinde izledi.

Vali Bilmez daha sonra Aşık Şenlik (Mozeret) Tüneli inşaatına geçerek, yapılan çalışmalar hakkında firma yetkilisinden bilgi aldı. Buradan, Bakü-Tiflis-Kars Demir İpekyolunun geçtiği güzergâha giden Vali Bilmez, Ardahan sınırında yapılan tünelde ve güzergahta yürütülen çalışmalarını denetledi.

Vali Bilmez, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında brifing aldı. Çıldır Gölünde incelemelerde bulundu. UDHB Ardahan Teknesiyle Çıldır Gölünde kısa bir gezinti yaptı.

vali-bilmezden-inceleme!-(1).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(2).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(3).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(4).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(5).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(6).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(7).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(8).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(9).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(10).jpgvali-bilmezden-inceleme!-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler