Vali Deniz'in Veda Ziyaretleri!

Vali Deniz'in Veda Ziyaretleri!

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Batman Valiliğine tayini çıkması nedeniyle bir dizi veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

VALİ DENİZ, GAZETECİLERE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Geçtiğimiz Hafta yayımlanan Kararname ile Batman Valisi olarak atanan Vali Ahmet Deniz, Ardahan’da faaliyet yürüten yerel ve ulusal basın mensuplarına veda ziyaretlerinde bulundu. 

Ardahan’da görev yapan basın mensuplarının hepsinin, Ardahan’ın tanıtımında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirten Vali Deniz, görev süresi boyunca basın mensupları ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini, bu vesileyle hepsine teşekkür ettiğini söyledi.

Gazeteciler de, Vali Deniz’in Ardahan’da yaptığı çalışma ve hizmetleri yakından takip ettiklerini ve özenle sayfalarına taşıdıklarını belirterek, yeni görev yerinde başarılar dilediler.

vali-denizin-veda-ziyaretleri!-(1).jpg

VALİ DENİZ, BELEDİYE BAŞKANI KÖKSOY’A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Geçtiğimiz hafta yayımlanan Valiler Kararnamesi’nde Batman Valisi olarak atanan Vali Ahmet Deniz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy’a veda ziyaretinde bulundu.

Ardahan’da kaldığı süre zarfından devletin vermiş olduğu görevi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olduğunu söyleyen Vali Deniz, aynı görevi en iyi şekilde Batman’da da sürdüreceğini kaydetti.
Başkan Köksoy da, Ardahan’da yaptığı hizmetler dolayısıyla Vali Deniz’e teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

vali-denizin-veda-ziyaretleri!-(2).jpg

 VALİ DENİZ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Valiler Kararnamesiyle Batman Valisi olarak atanan Ardahan Valisi Ahmet Deniz, İl Genel Meclis Başkan ve üyelerine veda ziyaretinde bulundu. 

Meclis binasında ziyaret ettiği İl Genel Meclis üyeleriyle bir süre görüşen Vali Deniz, Devletin, İl Özel İdaresi aracılığıyla ulaştırdığı hizmetlerin uygulanması aşamasında İl Genel Meclis Üyelerinin payının büyük olduğunu, Ardahan’da ki Meclis Üyelerinin de, ilin geleceği noktasında uyum içerisinde bir çalışma yürüterek, olumlu katkılar sunduklarını kaydetti.

Meclis Başkan ve üyeleri de, görev süresi boyunca sürekli diyalog halinde olduklarını belirttikleri Vali Deniz’e, Ardahan’da yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

vali-denizin-veda-ziyaretleri!-(3).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler