Vali Doğan: Biz Yanlış Yeri mi Restore Ediyoruz?

Vali Doğan: Biz Yanlış Yeri mi Restore Ediyoruz?

Kars Valisi Rahmi Doğan’ın girişimleriyle Valilik bünyesine alınarak restore ettirilen Kent Konseyi Binası Kars’ta bazı dedikoduları da beraberinde getirdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Valisi Rahmi Doğan geçtiğimiz aylarda Faikbey Caddesi ile Gazi Ahmet Muhtar Paça Caddelerinin kesiştiği noktada bulunan ve Kent Konseyi olarak hizmet veren binanın Valilik bünyesine alınarak Kültür ve Sanat Evi olacağını duyurmuştu. Vali Doğan’ın restorasyon çalışmalarının başladığı bugünlerde çalışmaları yakından takip ettiği gözlendi.

Öte yandan ‘Belediye Başkanı geçen yıl oraya 100 milyar masraf etti yeniden yapıldı’ gibi dedikoduların ortaya atılması ile yapılan çalışmaların baltalandığını dile getiren Vali Doğan, “Geçen yıl 100 milyar harcanıp tamir edilen yer burası mı? Biz yanlış yeri mi restore ediyoruz o zaman” ifadesini kullandı.

Vali Doğan; “Buraya müdahale etmeseydik çok kısa bir sürede buranın yıkılabileceğini” ifade ederek binadaki ağaçların büyük çoğunluğunun da çürümüş olduğunu kaydetti.

Kars’taki yapılan hizmetlerin hiç birinde yabancı bir firma olmadığının da altını çizen Vali Doğan, “Kars’ta çalıştığımız yabancı bir firma yoktur. Dedikodular tamamen yanlıştır.” dedi.

vali-dogan-biz-yanlis-yeri-restorasyon-ediyoruz-001.jpgvali-dogan-biz-yanlis-yeri-mi-restore-ediyoruz-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler