Vali Doğan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve Su Sporları Şenlikleri Öncesi Son İncelemeleri Yaptı!

Vali Doğan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve Su Sporları Şenlikleri Öncesi Son İncelemeleri Yaptı!

2 Temmuz Pazar günü UDH Bakanı Ahmet Arslan’ın da katılacağı Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve Su Sporları Şenlikleri öncesi son incelemeleri Kars Valisi Rahmi Doğan yerinde yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

2 Temmuz'da Çıldır Gölünde ilk kez kutlanacak olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve Su Sporları Şenliklerine yaklaşık 40 yelkenci katılacak.

Vali Rahmi Doğan, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve Su Sporları Şenlikleri öncesi Çıldır gölü kenarına yapılan ve tamamlanma aşamasına gelen Kütük Ev, Göl kenarına kurulan İskele ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatıyla Çıldır gölüne getirilen Tekne’de incelemelerde bulundu.

Vali Doğan, UDH Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılacağı Çıldır gölünde kutlanacak olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve Su Sporları Şenliklerine tüm Kars halkını davet etti.

Öte yandan Kars Valiliği tarafından 2 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve Su Sporları Şenliklerine katılmak isteyen tüm Kars halkı için Hükümet Konağı önünden (Valilik-1) ücretsiz servis kalkacağı belirtildi.

vali-dogan-denizcilik-ve-kabotaj-bayrami-ve-su-sporlari-senlikleri-oncesi-son-incelemeleri-yapti!-(1).jpgvali-dogan-denizcilik-ve-kabotaj-bayrami-ve-su-sporlari-senlikleri-oncesi-son-incelemeleri-yapti!-(2).jpgvali-dogan-denizcilik-ve-kabotaj-bayrami-ve-su-sporlari-senlikleri-oncesi-son-incelemeleri-yapti!-(3).jpgvali-dogan-denizcilik-ve-kabotaj-bayrami-ve-su-sporlari-senlikleri-oncesi-son-incelemeleri-yapti!-(4).jpgvali-dogan-denizcilik-ve-kabotaj-bayrami-ve-su-sporlari-senlikleri-oncesi-son-incelemeleri-yapti!-(5).jpgvali-dogan-denizcilik-ve-kabotaj-bayrami-ve-su-sporlari-senlikleri-oncesi-son-incelemeleri-yapti!-(6).jpgvali-dogan-denizcilik-ve-kabotaj-bayrami-ve-su-sporlari-senlikleri-oncesi-son-incelemeleri-yapti!-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler