Vali Doğan, Digor İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Doğan, Digor İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Kars Valisi Rahmi Doğan, çeşitli incelemelerde bulunmak ve İlçe muhtarları ile düzenlenen toplantıya katılmak üzere Digor İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Ziyaretinde Digor Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mustafa Güngör ile diğer ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Doğan, ilk olarak Digor Halk Eğitimi Merkezine geçerek Digor ilçesi muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda, Kars- Digor Karayolu, köy yolları, yayla yolları, içme suyu ile ilçede yürütülen diğer çalışmalar hakkında bilgiler veren Vali Doğan, yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlarla istişarelerde bulundu.

Digor Belediyesine kayyum atanmasının ardından Digor ilçe merkezinde ilk olarak içme suyu sorununun çözüleceğini ardından da ilçede yol ve kaldırım çalışmalarının yapılacağını belirten Vali Doğan, muhtarlardan köy yollarının yapımı başta olmak üzere yapılacak olan tüm çalışmalarda yüklenici firma ve ilgili kamu görevlilerine yardımcı olunmasını istedi.

Toplantıda, muhtarlardan köy ve mahallelerinde ki talep ve şikâyetlerini de dinleyen Vali Doğan, sorunların çözümü için ilgililere talimatlarda bulundu.

Toplantının adından Digor Halk Eğitim Merkezinde açılan çocuk parkını gezen Vali Doğan, ziyaretini ilçe merkezinde yaptığı esnaf ziyareti ile sonlandırdı.

vali-dogan,-digor-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(1).jpgvali-dogan,-digor-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(2).jpgvali-dogan,-digor-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(3).jpgvali-dogan,-digor-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(4).jpgvali-dogan,-digor-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(5).jpgvali-dogan,-digor-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(6).jpgvali-dogan,-digor-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(7).jpgvali-dogan,-digor-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber