Vali Doğan, Kalem Kitap Kahve Evi’ni Ziyaret Etti

Vali Doğan, Kalem Kitap Kahve Evi’ni Ziyaret Etti

Kars Valisi Rahmi Doğan, Ebu’l Hasan Harakani Külliyesi Evliya Camii yerleşkesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledikten sonra Kalem Kitap Kahve Evi’ni ziyaret etti.

Kars Valisi Rahmi Doğan, Ebu’l Hasan Harakani Külliyesi Evliya Camii yerleşkesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Vali Doğan, Ebu’l Hasan Harakani Külliyesi Evliya Camii bahçesinde incelemelerde bulundu. Vali Doğan, yapımı devam eden WC ve abdesthanede incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Doğan, Valilik tarafından oluşturularak halkın hizmetine sunulan Kalem Kitap Kahve Evi’ni ziyaretinde burada Kütüphanenin en yaşlı okuru ile bir süre sohbet etti.

vali-dogan,-kalem-kitap-kahve-evi’ni-ziyaret-etti-(1).jpgvali-dogan,-kalem-kitap-kahve-evi’ni-ziyaret-etti-(2).jpgvali-dogan,-kalem-kitap-kahve-evi’ni-ziyaret-etti-(3).jpgvali-dogan,-kalem-kitap-kahve-evi’ni-ziyaret-etti-(4).jpgvali-dogan,-kalem-kitap-kahve-evi’ni-ziyaret-etti-(5).jpgvali-dogan,-kalem-kitap-kahve-evi’ni-ziyaret-etti-(6).jpgvali-dogan,-kalem-kitap-kahve-evi’ni-ziyaret-etti-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler