Vali Doğan, Kars Özel Harekât Şube Müdürlüğünü ziyaret etti

Vali Doğan, Kars Özel Harekât Şube Müdürlüğünü ziyaret etti

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Özel Harekât Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek Özel Harekât Polisleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı öncesinde bir açıklama yapan Vali Doğan, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin’ de sürdürülen operasyonda şehit düşen askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diledi. Ülkemizin yurt içinde ve dışında terörle mücadele anlamında verdiği mücadeleye vurgu yapan Vali Doğan operasyonların, son terörist etkisiz hale gelinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Vali Doğan konuşmasını, zor şartlar altında görevini başarı ile ifa eden emniyet güçlerimizin her zaman yanında olduğunu belirterek, tüm emniyet teşkilatına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek sonlandırdı.
 
Vali Doğan'ın Özel Harekât Şube Müdürlüğü ziyaretine, 14. Mekanize P. Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, İl Jandarma Komutanı J. Albay Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik eşlik etti. 

vali-dogan,-kars-ozel-harekât-sube-mudurlugunu-ziyaret-etti-(1).jpegvali-dogan,-kars-ozel-harekât-sube-mudurlugunu-ziyaret-etti-(2).jpegvali-dogan,-kars-ozel-harekât-sube-mudurlugunu-ziyaret-etti-(3).jpegvali-dogan,-kars-ozel-harekât-sube-mudurlugunu-ziyaret-etti-(4).jpeg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler