Vali Doğan muhtarlarla buluştu

Vali Doğan muhtarlarla buluştu

Kars Valisi Rahmi Doğan, Arpaçay'da muhtarlara bir araya geldi. Vali Doğan, 2018 yılı yatırımları hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, Arpaçay Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda muhtarlarla buluştu. Vali Doğan, Arpaçay’da Çıldır Gölü kenarına Valilikçe yaptırılan ve Kars turizmine büyük ivme kazandıran Arpaçay Kütük Ev ile Ani Örenyeri ve Kuyucuk kuş cennetinin olduğu koridorda transit bir yol yapılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Vali Doğan, 2018 yılı içinde köy yolları, yayla yolları, içme suyu başta olmak üzere Arpaçay'da yapılacak diğer çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Muhtarların sorun ve şikayetlerini de dinleyen Vali Doğan, muhtarların sorunlarını tek tek not aldırarak muhtarların köyleri ve mahallelerindeki sorunların çözümü için yetkililere talimat verdi.

Arpaçay Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İzci, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve muhtarlar katıldı.

vali-dogan,-muhtarlarla-bulustu--(1).jpgvali-dogan,-muhtarlarla-bulustu--(2).jpgvali-dogan,-muhtarlarla-bulustu--(3).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler