Vali Doğan Okul Müdürlerini Dinledi!

Vali Doğan Okul Müdürlerini Dinledi!

Kars Valisi Rahmi Doğan başkanlığında Kars’ta eğitim-öğretim faaliyetleri yürüten okula müdürleri ile bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars’taki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında genel değerlendirmelerde bulunmak üzere, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile Kars merkez ve köylerine bağlı okul müdürlerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Kars Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen toplantıda yöneticilere hitap eden Vali Doğan, öğrencilerden ve öğrenci velilerinden sosyal medya hesaplarından sürekli mesaj aldığını belirterek, “Okulların tatil olmalarını istiyorlar. Soğukta tatil mi olur? Kar da tatil olur. Ama çok aşırı bir soğuk olursa tatil olabilir.” dedi.

Vali Doğan, bir önceki toplantıda konuştuğumuz gibi bundan sonraki toplantılara da katılacağımı söylemiştim. Bu ayki toplantıya da katılalım ve sunumları görmek istedim. Hedefimiz başarıyı yakalamak. Öğrencilerimiz için tüm imkanlarımızı seferber edip onların en iyi şekilde eğitim almasını temin etmek. Onları hayata hazırlamak. Bu yönde Devletimizin, Milletimizin paralarını en iyi şekilde kullanabilmek, bir araya gelip bunları istişare edip sonrada ne yapmamız gerekenleri konuşmamız lazım. Okul bazında bu işi yapalım okullarımızın durumları nedir? Öğretmenlerimizin durumları nedir? Eksikleri nedir? Yürüyen bir projemiz var, o projedeki durum nedir? bu gibi konuları konuşarak fikir alışverişi yapacağız.” diye konuştu.

Vali Doğan’ın konuşmasının ardından söz alan 10 tane okul yöneticileri slayt eşliğinde okulları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

vali-dogan-okul-mudurleri-dinledi!-(1).jpgvali-dogan-okul-mudurleri-dinledi!-(2).jpgvali-dogan-okul-mudurleri-dinledi!-(3).jpgvali-dogan-okul-mudurleri-dinledi!-(4).jpgvali-dogan-okul-mudurleri-dinledi!-(5).jpgvali-dogan-okul-mudurleri-dinledi!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler