Vali Doğan, Yeni Yılda Harakani Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Vali Doğan, Yeni Yılda Harakani Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Kars Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte Harakani Devlet Hastanesinde yeni yıla girerken hastaları, yeni doğan çocukları ve yakınlarını ziyaret etti.

Vali Rahmi Doğan’a sosyal medya hesabı üzerinden iletişime geçen Final Temel Lisesi son sınıf öğrencileri Melisa Gültekin ve Asena Demiral’da eşlik etti.

Final Temel Lisesi son sınıf öğrencileri Melisa Gültekin ve Asena Demiral, geçtiğimiz günlerde Vali Doğan’a sosyal medya hesabından okulların kar yağışı nedeniyle tatil edilmesini istedi.

Okulların tatil edilmesine şuan gerek olmadığını dile getiren Vali Doğan’a bu kez yılbaşında hastaları ziyaret etmek istediklerini söylemeleri üzerine hediyeler Valilik tarafından alındı.

Yeni yıla girerken Vali Doğan, eşi Gülden Gülizar Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eşi Figen Karaçanta ve Final Temel Lisesi son sınıf öğrencileri Melisa Gültekin ve Asena Demiral Harakani Devlet Hastanesinde hastaları, yeni doğan çocukları ve yakınlarını ziyaret ederek hediye takdim ettiler.

Gazetecilere açıklama yapan Vali Doğan, kız öğrencilerin kendisine sosyal medya hesabı üzerinden ulaştığını belirtti.

Öğrencileri makamına davet ettiğine dikkati çeken Vali Doğan, “Yılbaşındaki hasta ziyareti projesini anlattılar. Liseli iki öğrenci arkadaşımızın organizesinde bir program yaptık. Çocuk servisinde yatan hastalarımızı ziyaret ettik ve onlara hediyeler verdik. Yeni yılın ilk doğan bebeklerini ziyaret edeceğiz ve annelerine-babalarına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyeceğiz. Belediye başkanımızla birlikte dolaşıyoruz. Hasta ziyaretleri de yaptık. Vaktin geç olması sebebiyle hastalarımızı çok rahatsız etmek istemedik” dedi.

Hasta çocuklara hediye takdim ettiklerini ifade eden Vali Doğan, şöyle konuştu: “Saatin geç olması sebebiyle diğer hediyelerimizi de bırakacağız hastane yönetimi dağıtacak. Ben tüm hemşehrilerimizin, Kars’ın, ülkemizin yeni yılın kutluyorum. Yeni yılın hayırlı ve olmasını diliyorum. İnşallah 2017, 2016’dan daha iyi olur, daha güzel, daha huzurlu olur. Memleketimiz için, milletimiz için, devletimiz için daha hayırlı daha güzel yarınlar bekliyoruz. İnşallah 2017 bütün milletimiz için hayırlı ve uğurlu olur.”

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da yaptığı açıklamada, “Yılın ilk bebeklerini ziyaret ediyoruz. Sonra da 2017’ye adım atmış olacağız. Ben sizlere teşekkür ediyorum. 2017 yılının tüm Türk ve İslam Alemine, Karslı hemşerilerimize hayırlara vesile olacak bir yıl olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

vali-dogan,-yeni-yilda-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(1).jpgvali-dogan,-yeni-yilda-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(5).jpgvali-dogan,-yeni-yilda-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(2).jpgvali-dogan,-yeni-yilda-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(3).jpgvali-dogan,-yeni-yilda-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler