Vali Doğan, YGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Vali Doğan, YGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Kars Valisi Rahmi Doğan, 12 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan öğrenciler için mesaj yayımladı.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Vali Doğan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, 12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak YGS sınavına katılacak öğrencilere başarılar diledi.

Vali Doğan, mesajında şunları kaydetti: “Hafta sonu YGS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. 12 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS sınavı eğitim hayatında öğrencilerimiz için önemli dönüm noktalarından biridir.Bu sınav strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında başarılı olacaklarına inanıyoruz. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması, eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmesi en büyük dileğimizdir. Sınav esnasında ne kadar rahat olursanız, bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü daha rahat kullanırsınız. Başaracağınıza dair inancınızın, sınav sonuçlarıyla gerçekliğe dönüştüğünü göreceksiniz. Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir. Başkalarının ölçüsü sizin başarınız olamaz. Bu sebeple sizi mutlu edecek sonuca, siz karar vereceksiniz. Bizler, size inanıyor ve güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler