Vali Doğan Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Vali Doğan Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Kars Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülizar Doğan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

"Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında AA muhabirinden bilgi alan Vali Doğan ve eşi, daha sonra fotoğrafları tek tek inceledi.

Doğan çifti, haber kategorisinde Gökhan Balcı'nın Genelkurmay Başkanlığı önünde çektiği "FETÖ'nün darbe girişimi", yaşam kategorisinde Agoes Rudianto'nun çektiği "Denizden plastik çöp toplayan çocuklar" ve spor kategorisinde de Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Usain Bolt" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Rahmi Doğan, iletişim çağında Anadolu Ajansının (AA) çalışmalarını ve gördüğü işlevi kutladı.

AA çalışanlarını tebrik eden ve başarılar dileyen Vali Doğan, "Özellikle 15 Temmuz gecesi ve sonrası demokrasi şölenlerinde haberleri vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve doğru şekilde ulaştırması ve vatandaşlarımızı bilgilendirmesinden dolayı yine Anadolu Ajansını tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Doğan, "3 kategoride fotoğraf seçimi yaptık, seçmiş olduğumuz fotoğraflardan bir tanesinin yılın fotoğrafı olarak seçilmesi bizi de ayrıca memnun edecektir." dedi.

vali-dogan-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(2).jpgvali-dogan-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler