Vali Doğan Yine Babalığını Yaptı

Vali Doğan Yine Babalığını Yaptı

Kars halkının Vali Babası Rahmi Doğan'dan Kars Belediyesine büyük destek.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Geldiği ilk günden beri yaptığı çalışmalar ile Kars Halkının gönlünde taht kuran Vali Rahmi Doğan Kars şehir merkezinin güzelleşmesi  için seferber oldu.

Kars Belediyesi tarafından yapımına başlanan şehir içi ara yolların asfaltlanma çalışmalarına İl Özel İdaresi makine parkından araç desteği verdirerek, yapılan imalatın tekniğine uygun ve uzun ömürlü olması sağlanıyor. 
Kars'ın tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Doğan, şehir merkezini metropol bir il olmaya hazırlıyor. 

Vali Rahmi Doğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından Karayollarına yaptırılan il merkezi ana yollarının asfalt ve kaldırım çalışmalarını da takından takip ediyor.

Kars Halkının Vali Babası, UDH Bakanı Ahmet Arslan'ın ilimize yönlendirdiği tüm yatırımların etkin bir şekilde kullanılması ve doğru amaca hizmet etmesi için gece gündüz demeden çalışıyor.

Bakan Ahmet Arslan'ın ve Vali Rahmi Doğan’ın çalışmaları Halk arasında memnuniyet yaratırken, Karslılar Bakan Arslan'a ve Vali Doğan'a teşekkür ettiklerini ise her seferinde dile getiriyorlar.

vali-dogan-yine-babaligini-yapti-(1).jpgvali-dogan-yine-babaligini-yapti-(2).jpgvali-dogan-yine-babaligini-yapti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler