Vali Doğan'dan Referandum Öncesi Parti Ziyareti

Vali Doğan'dan Referandum Öncesi Parti Ziyareti

Kars Valisi Rahmi Doğan, Referandum öncesi Kars'taki siyasi partileri ziyaret ederek il başkanları ve yönetimi ile bir araya geliyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Valisi Rahmi Doğan, yeni anayasa referandumu öncesi AK Parti Kars İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığını ziyaret etti. Vali Doğan ziyaretinde AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu ile bir araya gelirken, Milliyetçi Hareket Partisi'nde ise İl Başkanı Yaver Özcan  ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Öte yandan Kars Valisi Rahmi Doğan, Çarbamba günü ise Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanlığını ziyaret edeceğini söyledi.

vali-dogandan-referandum-oncesi-parti-ziyareti-(1).jpgvali-dogandan-referandum-oncesi-parti-ziyareti-(2).jpgvali-dogandan-referandum-oncesi-parti-ziyareti-(3).jpgvali-dogandan-referandum-oncesi-parti-ziyareti-(4).jpgvali-dogandan-referandum-oncesi-parti-ziyareti-(5).jpgvali-dogandan-referandum-oncesi-parti-ziyareti-(6).jpgvali-dogandan-referandum-oncesi-parti-ziyareti-(7).jpgvali-dogandan-referandum-oncesi-parti-ziyareti-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler