Vali Öksüz: “Vatandaşlarımız bize yardımcı olsun”

Vali Öksüz: “Vatandaşlarımız bize yardımcı olsun”

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, kaldırım işgalleri ile ilgili vatandaşların da üzerine sorumluluk düştüğünü söyledi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatlarıyla Belediye Zabıta Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri yaya ve araç güvenliği çerçevesinde kaldırım işgaline karşı ortak denetim gerçekleştirdi. Denetimde caddelere duba ve çeşitli malzemeler koyarak yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen esnafa cezai işlem uygulandı.

Kaldırım işgalleriyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, “Hem belediye zabıtamız, zaman zamanda emniyet teşkilatımızın yardımı alarak kontrollere devam ediyoruz. Ama vatandaşlarımızın da bu konuda bize yardımcı olması lazım. Anlayışlı olması lazım. Kaldırım işgalleri konusunda onlara düşen sorumluluklar var. Her şeyi biz yasal tedbirlerle, yaptırım uygulayarak, idari para cezası uygulayarak çözmeyiz. Vatandaşlarımız da bize yardımcı olsun. Bu konuyu da rahatlıkla çöze biliriz diye düşünüyorum. Bu konuda takibimiz devam edecek” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler