Vali Öksüz’den bayrağı öpen çocuğa hediye

Vali Öksüz’den bayrağı öpen çocuğa hediye

Kars Valisi Türker Öksüz, bugün makam aracının forsundaki Türk Bayrağını öpen 3,5 yaşındaki Ali Kerem Öztürk’e Türk Bayrağı hediye etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Valisi Türker Öksüz, bugün makam aracının forsundaki Türk Bayrağını öpen 3,5 yaşındaki Ali Kerem Öztürk ile kardeşi Buğra Alp Öztürk, annesi Yeliz Öztürk ve babası Kadir Talip Öztürk’ü makamında kabul etti.

Ali Kerem Öztürk, Valiliğe ailesiyle birlikte gelirken makam arabasının forsundaki bayrağı tekrar öperek Valiliğe geçti. 

Ali Kerem’e Türk Bayrağı, araba ve al yıldızlı atkı, bere hediye eden Vali Öksüz, “Bugün Ali Kerem Valiliğin önünden geçerken bizim aracın bayrağını öptüğünü anlar hem Kars’taki bütün hem tüm Türkiye’deki insanlarımızı çok duygulandırdı. Ben öncelikle bu vatan sevgisini, bayrak sevgisini Ali Kerem’e öğrettikleri için ailesine çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bu önemli bir duygudur. Bu manevi duygu bizim sahip olduğumuz bir manevi duygudur. Ali Kerem Kars’tan, ülkemizin bu serhat şehrinden hakikaten Gazi olmuş şehrimizden bence bütün şehrimize bütün ülkemize şu mesajı veriyor; ‘Devletimizin bağımsızlığı, ülkemizin geleceği emin ellerdedir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü hepimiz kanımızın son damlasına kadar koruyacağız. Hiç kimse tereddüt etmesin, vatanımızı, ülkemizi canımız pahasına koruyacağız.’ Bu mesajı verdi. Kendisine teşekkür ediyorum, hakikaten helal olsun. Kendisi her türlü taktiri, övgüyü hak etti. Bu çocuğumuz umuyorum geleceği, bahtı açık olsun, Allah yolunu açık etsin. Hepimiz bundan sonra Ali Kerem’i koruyacağız, kollayacağız, her zaman yanında olacağız.” dedi.

Ali Kerem’in yatak odasında da Türk Bayrağının olduğunu söyleyen baba Kadir Talip Öztürk, “Ali Kerem’in bayrak sevgisi çok fazla. Bugün arabanın önünde bayrağı öptü. Ali Kerem’in bayrağı öpmesini gören güvenlik görevlisi çikolata ikram etti. Bu durum da basına yansımış. Biz elimizden geldiği kadar çocuğumuzun milli, manevi yönünün biraz daha baskın bir şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Bayrak bizim her şeyimiz, inşallah Ali Kerem’ler yetişecek bu ülkeye her zaman ilelebet payidar kalacaktır.” diye konuştu.

Vali Öksüz, 3,5 yaşındaki Ali Kerem ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

vali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(1).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(2).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(3).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(4).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(5).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(6).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(7).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(8).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(9).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(10).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(11).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(12).jpgvali-oksuz’den-bayragi-open-cocuga-hediye-(13).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler