Vali Öksüz’den bayram sabahı vatandaşlara uyarı!

Vali Öksüz’den bayram sabahı vatandaşlara uyarı!

Bayram namazı sonrası gazetecilere açıklama yapan Vali Öksüz, vatandaşlara uyarılarda bulunarak, bayram ziyaretlerini ertelememizi söyledi.

Volkan KARABAĞ

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da Ramazan Bayramı namazı için vatandaşlar seccadeleriyle erken saatlerde camilerde yerini aldı. Vatandaşlar bayram namazını yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyarak kıldı.

Kılınan bayram namazı sonrası gazetecilere açıklama yapan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, “Ramazan Bayramını buruk kutluyoruz, bir salgın, hastalığın gölgesinde bir bayram kutluyoruz. Ama inşallah bu son olur artık, bu bayramla birlikte inşallah hastalığı da geride bırakırız. Bayramlar kardeşliği, aramızdaki bağlara, dayanışmaya ve güzel duygulara vesile olan günlerdir. Bunun kıymetini bilelim, ülkemizin içinde bulunduğu huzurun, güvenin kıymetini bilelim. Bu duygu  ve düşünceyle Kars’ta yaşayan tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

Vatandaşlara uyarılarda da bulunan Vali Öksüz, “Vatandaşlarımızdan bir ricamız var; hastalıktan dolayı bu bayramda ziyaretleri biraz erteleyelim, telefonla veya başka yollarla bayram kutlamalarını yapalım. İnşallah sabredelim, bayram sonu bütün ülkemiz bayramı hep birlikte yaşasın, sağlıklı huzur içerisinde herkese de bir bayram diliyorum.” ifadesini kullandı.

vali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(5).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(9).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(11).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(7).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(1).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(13).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(2).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(4).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(6).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(8).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(10).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(3).jpgvali-oksuz’den-bayram-sabahi-vatandaslara-uyari!-(12).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler