Vali Öksüz’den yılbaşı mesaisi!

Vali Öksüz’den yılbaşı mesaisi!

Kars Valisi Türker Öksüz, yılbaşı tedbirleri kapsamında yapılan uygulama noktasını ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Kars’ta 2019 yılının son gününde asayiş ve trafik uygulaması yapıldı. Genel güvenlik, asayiş ve trafik başta olmak üzere çeşitli uygulamalara Kars Emniyet Müdürlüğüne ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı toplam bin 963 ekip katıldı.

İl genelinde yapılan uygulamalara Kars Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan katıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri yılbaşı gecesinde merkez dahil olmak üzere tüm ilçelerde umuma açık eğlence yerlerinde ve gece kulüplerine yönelik asayiş uygulaması, trafikte de alkol kontrolü yaptı. Polisler uygulamalarda umuma açık yer denetlemesi kapsamında evrak eksiği olan bazı mekanlara işlem yapılırken, buralarda bulunan müşterilerinde Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.

Kars’ın tüm ilçesinde Trafik Polisleri tarafından ilçenin giriş ve çıkışlarında yapılan uygulamalarda sürücüler alkol ve GBT kontrolünden geçti. Trafik ihlallerinde bulundukları tespit edilen sürücülere ceza kesildi.

Vali Öksüz, İl Jandarma Komutanlığı Hareket Merkezi, Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği, Dağpınar Jandarma Komando Bölük Komutanlığını ve uygulama noktalarında görev yapan güvenlik görevlilerini ziyaret etti.

Gerçekleşen uygulamaların gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.

Vali Öksüz uygulama noktasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “İlimiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıp, umut ve heyecanımızla hep birlikte yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2020 yılının; ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, barışa, dostluğa vesile olmasını, bereketli, huzurlu, sağlık ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum. 2020 yılında da bu cennet vatan toprakları üzerinde, şanlı al bayrağımızın altında, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde, eşsiz güzelliklere sahip olan doğunun yükselen yıldızı Gazi Karsımızı birçok alanda cazibe merkezi olan bir şehir haline getirmeye, eğitim, kültür, bilim, sanayi, sağlık, tarım, turizm gibi birçok alanda daha yüksek hedeflere taşımak üzere çalışmalar yapacağımız bir yıl olarak hedeflemekteyiz. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur. Umutlarımıza; hep birlikte, el ele, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek kavuşacağız. Yeni yılın, birlik ve beraberlik içinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü; Devletimizi sımsıkı, birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız bir yıl olmasını diliyorum. Kalkınma yolundaki çabalarımızı yeni başarılarla taçlandırdığımız, küresel ve bölgesel ölçekte ülkemizin yıldızının daha da parlayacağı bir yıl olacağından hiç şüphe duymamaktayız. En büyük gücümüz devletimiz ve birlik beraberliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın ülkemize ve milletimize, sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, ülkemiz ve milletimizin emniyeti için görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Karslı hemşehrilerim ile her kademedeki kamu görevlilerimiz ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

dsc_0143-001.jpgdsc_0147-001.jpgdsc_0152.jpgdsc_0154.jpgdsc_0157.jpgdsc_0158-001.jpgdsc_0161-001.jpgdsc_0162.jpgdsc_0165.jpgdsc_0169.jpgdsc_0182.jpgimg_2878.jpgimg_2881.jpgimg_2889.jpgimg_2894.jpgimg_2945.jpgimg_2948.jpgimg_2952.jpgimg_2960.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler