Vali Özdemir Akyaka’da

Vali Özdemir Akyaka’da

Vali Özdemir, Akyaka'yı da ziyaret ederek bazı ziyaretler ve incelemeler gerçekleştirdi.

Vali Özdemir Akyaka’da

Vali Özdemir, Akyaka’yı da ziyaret ederek bazı ziyaretler ve incelemeler gerçekleştirdi.

Vali Özdemir Akyaka da, Kaymakam Osman Uğurlu, Garnizon Komutanı Halil İşler ve Belediye Başkanı Muhammet Toptaş tarafından karşılandı. Akyaka Hükümet Konağı önünde ilçe kurum amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri tarafından karşılanan Vali Özdemir’ ilçe kaymakamı Osman Uğurlu’yu makamında ziyaret etti. Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Uğurlu tarafından Akyaka ilçesinin genel durumu ve yürütülen projeler hakkında kendisine brifing verildi.

Özdemir, brifing sonrası beraberindeki heyetle birlikte İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan ve Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından desteklenen proje kapsamında yapılan dezenfeksiyon ünitesini inceledi. İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Özdemir, ilçe esnafını ve vatandaşları da ziyaret ederek ilçe halkıyla bir süre sohbet etti. Daha sonra yapımı devam eden ilçe hastanesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Özdemir, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş’ ı makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları konusuna bilgi aldı. İlçede tarihi öneme sahip Akyaka Tren Garını da gezerek oradan geçmekte olan çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra çocuklara hediyeler verdi.

Kars Valisi Günay Özdemir, İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ve beraberindeki heyetle birlikte Şehit Piyade Üsteğmen Tayfun Sümer Hudut Karakolunu da ziyaret ederek anı defterini imzaladıktan sonra ilçeden ayrıldı. 


Önceki ve Sonraki Haberler