Vali Özdemir görevine başladı

Vali Özdemir görevine başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Kars'a atanan Vali Günay Özdemir, bugün Valilik Binası'na gelerek yeni görevine başladı.

Vali Özdemir görevine başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Kars’a atanan Vali Günay Özdemir, bugün Valilik Binası’na gelerek yeni görevine başladı. 

Kars Valiliği’nde Vali Vekili Hakan Alkan, Vali Yardımcıları Cevat Uyanık, Faruk İkiz, kurum ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Günay Özdemir, valilik makamına geçti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Vali Günay Özdemir, Serhat kentimiz Kars, gerçekten önemli bir kentimiz. Şimdiye kadar birçok arkadaşımız burada hizmet etti. Rabbim bize de burada sizlerle beraber halkımıza hizmet etmeyi nasip etti. İnşallah bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirebiliriz diye inanıyorum ve düşünüyorum” dedi.

Özdemir, “Şimdiye kadar yapılan işleri sıkı bir şekilde takip edeceğiz. Ve bundan sonra da yeni yapılan işlere inşallah iyilerini, daha yenilerini değişen şartlara uygun olarak, Dünya’nın değişen şartlarına uygun olarak yeni işler, yeni hizmetler hep beraber meydana getireceğiz. Kars’ımız aslında baktığımız zaman belki dünyanın birçok ülkesiyle yarışabilecek kültür, ekonomi sanat anlamında güzelliklere sahip ama bu konuda eskiden biliyorsunuz bir tabir vardı. ‘İşte Doğu’nun Paris’i’ bakarsanız Karadeniz’in Paris’i, Anadolu’nun Paris’i gibi bir hedef vardı. Bizim hedefimiz aslında Dünya’nın bu konudaki gelişmiş ve Kars’a benzeyen ülkeleriyle yarışabilmek, onlarla beraber, onların imkanları ne ise bizim imkanlarımızın da o olması sağlamak için hedefimiz o olacak. Kesinlikle hedefimiz Dünya’nın gelişmiş ülkelerindeki iller ne ise Paris ne ise veya Kars ile eşleşebileceğini düşündüğümüz bizim hedefimiz kesinlikle o hedef olacak. Ne kadarını gerçekleştiririz, ne yaparız o artık bizim çalışmamız, halkımızın bize desteği, halkımızın çalışması ve hep beraber gayretimize bağlı. Onun için bütün arkadaşlarımız mesaisini özellikle sabah ve akşam mesailerine özellikle dikkat edeceğiz. Ve özellikle kendimize ailemize çevremize ve bütün halkımıza zaman ayırmayı bunun yanında bileceğiz. Onun için yönetimdeki arkadaşlarımıza kesinlikle hem yönetim anlamında, hem aile anlamında, hem de halkla ilişkiler anlamında çok daha iyi bir iletişim içerisinde olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kars Valisi Günay Özdemir, daha sonra makamında kurum ve daire müdürleriyle tanışarak bir toplantı yaptı. 

20140605aw109413_02.jpg

20140605aw109413_01.jpg

20140605aw109413_03.jpg

20140605aw109413_04.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler