Vali Özdemir Kağızman’da

Vali Özdemir Kağızman’da

Kars Valisi Günay Özdemir Kağızman İlçesi'ni ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Vali Özdemir Kağızman’da

Kars Valisi Günay Özdemir Kağızman İlçesi’ni ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Vali Özdemir, beraberindeki Kars il müdürleri ile Kağızman ilçesine geldi. Vali Özdemir’i ilçe girişinde Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Çevik, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ve Daire amirleri tarafından karşılandı. Vali Özdemir bir süre Kaymakam, Belediye Başkanı, ilçe bölük komutanı ve daire amirleriyle sohbet etti Kaymakamlık makamına geçen Vali Günay Özdemir, burada Kağızman Kaymakamı Kemal Duru tarafından ilçe hakkında ve yürütülen projelerle ilgili brifing aldı. Brifing sonrası Kağızman kaymakamlığında daire amirleri ile bir süre sohbet eden Vali Özdemir, buradan Belediye binasına geçti.

Belediye girişinde Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Belediye meclis üyeleri ve personel tarafından kapıda karşılanan Özdemir, Belediye Başkanlığı’nda belediye faaliyetleri ile ilgili olarak brifing verildi. Vali Günay Özdemire, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız tarafından birer kasa Kağızman kaysısı hediye edildi, Kağızman kaysısını çok beğenen Vali Özdemir, “Ben Kağızman’da kayısı üretildiğini ilk kez duydum ve bu kadar güzel kayısıyı da ilk defa gördüm” dedi. Kağızman’ın en meşhur olan uzun elmasından da çok bahsettiklerini inşallah uzun elma mevsiminde tekrar Kağızman’a geleceğini söyledi. Kağızman Belediye Başkanlığı ziyaretinden sonra Kağızman’da esnafları ve vatandaşları gezerek, vatandaşların talepleri dinledi. Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz, “Sayın Valim Kağızmanlı gençlerimiz spor yapabilecek salonları yok” deyince Vali Özdemir bu konuda yardımcı olacaklarını söyledi.

Kağızman esnaflarını tek tek dolaşan Vali Özdemir esnafların sorunlarını dinledi. Son olarak Kağızman Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Özdemir yapılan çalışmalar hakkında Kağızman Emniyet Müdürlüğünden bilgiler aldı.

Kağızman İlçe Jandarma komutanlığında iftar yemeğine de katılarak ziyaretini bitirip Kağızman’dan ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler