Vali Özdemir'den Doğruyol Köyü'ne Ziyaret!

Vali Özdemir'den Doğruyol Köyü'ne Ziyaret!

Havaların soğumasıyla birlikte ziyaretlerini sürdüren Kars Valisi Günay Özdemir'i sıcak karşılayan köylüler, sorun ve taleplerini dile getirdiler.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Valisi Günay Özdemir, Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder ile birlikte Arpaçay ilçesine bağlı Doğruyol Köyüne ziyaret ettiler. 

Ziyarette, köy muhtarı ve köy sakinlerini ile tek tek görüşen Kars Valisi Günay Özdemir, köylülerin istek ve sorunlarını dinledikten sonra köyde bulunan tarihi camii ve yapımı devam eden köy konağı ve taziye evinde incelemelerde bulundu.

Vali özdemir daha sonra Arpaçay Doğruyol Şehit Astsubay Tuncay Güneş İlkokuluna geçerek öğrencilerle bir araya geldi. Okul hakkında Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder ve okul idarecilerinden bilgi alan Vali Özdemir öğrencilerle bir müddet sohbet ettikten sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

vali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(1).jpgvali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(2).jpgvali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(3).jpgvali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(4).jpgvali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(5).jpgvali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(6).jpgvali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(7).jpgvali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(8).jpgvali-ozdemirden-dogruyol-koyune-ziyaret!--(9)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler