Vali Tepe'nin Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Vali Tepe'nin Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Kars Valisi Eyüp Tepe'nin Kutlu Doğum Haftası mesajı şöyle:

Vali Tepe'nin Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Kars Valisi Eyüp Tepe’nin Kutlu Doğum Haftası mesajı şöyle:

Yüce Allah’ın bütün âlemlere rahmet elçisi olarak gönderdiği, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan sevgililer sevgilisi Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) efendimizin dünyamızı şereflendirişinin yıldönümü olan bir kutlu doğum haftasını daha idrak etmenin sevinç ve mutluğu içerisindeyiz.

Kur’an ahlakıyla donatılan Sevgili Peygamberimizin bu kutlu doğumu, beşeriyetin saadeti açısından, insanlık tarihinin en önemli olayı olmuştur. Sevgili Peygamber Efendimizin akıllara, kalplere ve ruhlara hitap eden mesajları ve örnek yaşamı, bütün dünyaya huzur, barış, kardeşlik ve güzel ahlak getirmiş, neticesinde cehalet devri dediğimiz bir karanlık çağı kapatıp, temelinde insan ve insan sevgisi olan aydınlık devrin doğuşunu sağlamıştır.

Peygamberimizin 14 asır evvel verdiği anlam ve değer yüklü ilahi mesajları günümüzde de insanlık için önemini ve değerini korumakta ve gelecek için ihtiyaç duyulan güveni de içinde barındırmaktadır.

Sevgili Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı Kutlu Doğum Haftasında, bizlere düşen en önemli görev ise Sevgili Peygamberimizin aktardığı ilahi mesaja kulak vermeli, O’nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalı, Sevgili Peygamberimizin çağrısını gür bir sesle tüm dünya ya duyurmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in Kutlu Doğum Haftası’nın tüm insanlığa barış, dostluk ve kardeşlik ekseninde bir hayat getirmesi dileklerimle, başta Karslı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler