Vali Türker Öksüz, Şehit Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti

Vali Türker Öksüz, Şehit Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti

Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Şehit Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve İstiklal Savaşı Gazileri Derneğini ziyaret etti.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Kars Şehit Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhsin Ağçay ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Vali Öksüz, dernek şeref defterini imzalamasının ardından kendisine şehit fotoğraflarının yer aldığı tablo hediye edildi. 
Yetkililerden derneklerin faaliyetleri ile ilgili olarak bilgi alan Vali Öksüz, dernek üyelerinin sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Öksüz, bizlere aziz şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınları ve gözlerini kırpmadan vatan uğrunda çarpışıp gazi olanların oluşturduğu dernekleri ziyaret etmekten büyük bir onur duyduğunu söyledi.
Öksüz, “ Sizlerin yakınları, bu vatan uğruna canlarını verdiler, kanlarını akıttılar. Sizlerin de bizlerin de canlarından can gitti. Bu bilinçle, sizlere karşı sorumluluklarımızın farkındayız ve ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Ateş düştüğü yeri yakıyor ama şunu biliniz ki o ateşin düştüğü yer bütün vatandır. Bir şehidimiz olduğunda sadece ailelerin değil, bütün milletimizin yüreği yanıyor. Şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve ailelerini kendi ailemiz olarak görüyoruz. Canlarını vererek bu toprakları bizlere vatan yapan, devletimizin ve milletimizin bekası uğrunda büyük fedakârlıklar gösteren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Aziz şehitlerimize, onların yakınlarına ve kahraman gazilerimize hizmetkâr olmak, bizim boynumuzun borcudur. Sizler aziz şehitlerimizin, devletimize ve bizlere emanetisiniz. Hiç şüpheniz olmasın ki bizler bu emanetlere kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. Bizler, her zaman sizlerin derdine derman olmaya, sıkıntılarınıza çözüm üretmeye, hüzün ve sevinçlerinizi paylaşmaya hazırız.” şeklinde konuştu.
vali-turker-oksuz,-sehit-yakinlari-yardimlasma-ve-dayanisma-dernegini-ziyaret-etti-(3).jpgvali-turker-oksuz,-sehit-yakinlari-yardimlasma-ve-dayanisma-dernegini-ziyaret-etti-(1).jpgvali-turker-oksuz,-sehit-yakinlari-yardimlasma-ve-dayanisma-dernegini-ziyaret-etti-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler