Vali Yardımcısından, Müdüre Ziyaret!

Vali Yardımcısından, Müdüre Ziyaret!

​2015 yılı yaz kararnamesi ile Kars Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Halis Aydın, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Aydın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de katıldığı toplantıda İl Müdürü Düzgün, kurum hakkında Aydın’a brifing sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzgün, “Özellikle tarım ve hayvancılığın gelişmesinde çok önemli gelişmeler ve ilerlemeler sağlayacak yeni uygulamalar ve projeler üreterek, ilimizde tarım ve hayvancılığı bir üst noktaya getirmek için gayret edeceklerini belirtti. Bu kapsamda çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşanların eğitim ve bilgi düzeylerinin arttırılması, yeni üretim tekniklerinin devreye sokulması ve en iyi şekilde yürütülmesi konularında bize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.

Aydın daha sonra kurum hakkında brifing aldıktan sonra İl Mera Komisyon üyeleri ile birlikte düzenlenen Mera Komisyon Toplantısına başkanlık yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler