Vekiller, İlçelerde Teşekkür Ziyaretinde!

Vekiller, İlçelerde Teşekkür Ziyaretinde!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan: “Ben davama, Kağızmanlı da kendi evladına sahip çıktı”

Tacettin DURMUŞ / KAĞIZMAN

1 Kasım seçimlerinin ardından Kars milletvekili seçilen 26. Dönem AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey ile AK Parti Kars il Başkanı Adem Çalkın, ilçelerdeki teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

İl ve ilçe teşkilat başkanları ve partililerinde eşlik ettiği ziyaretler bu günü durağı ise Kağızman ilçesi oldu. İlçe halkı ve esnaf ile de bir araya gelen vekiller daha sonra da Kağızman Ak Parti ilçe seçim Bürosu önünde seçimde verilen destekten dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.

Kağızman ilçesine gelen Ak Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Dr. Selahattin Beyribey ve beraberlerindeki heyeti, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden ve coşkulu bir kalabalık davul, zurna ve havai fişek gösterisiyle karşıladı.

Kağızmanlı  Hemşerilerinin hem AK Partiye hem de  kendi öz evlatları olan Ahmet Arslan'a   verdikleri destekten dolayı, AK Parti Kars il Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, bir konuşma yaparak tüm Kağızman halkına teşekkür ettiler.

SUAT ÖGEL: “BEN NE KADAR SARIKAMIŞLI İSEM BİR O KADAR DA KAĞIZMANLIYIM”

Aynı zamanda Sarıkamışlı olan ve Milletvekili Adayı Suat Ögel burada yaptığı konuşmada, kendisinin her ne kadar Sarıkamışlı olsa da bir o kadar da Kağızmanlı olduğunun altını çizerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ögel, AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinde ve Kars’ta da başarı elde edilmesinde büyük destek veren Kağızman halkına teşekkür etti.

SELAHATTİN BEYRİBEY: “NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR”

Ögeli’in ardından ilçe halkına hitap eden Ak Parti Kars Milletvekilli Selahattin Beyribey de, “Kağızmanlı hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Beyribey, “Kağızman her dönem partilerine güçlü destek verdi. Bundan sonraki dönemlerde uzun elmasıyla, kayısısıyla, yeşillikler diyarı cenneti ilçeye hizmetler artarak devam edecek.”dedi.

ARSLAN: “BEN DAVAMA, KAĞIZMANLILAR DA BANA SAHİP ÇIKTI”

Babaocağı Kağızman da hemşerilerine seslenen Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da ‘babaocağı farklı bir şey’ diyerek seçimlerde tüm partililerinin gece gündüz çalışarak verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını söyledi.

Kendisinin davasına, Kağızmanlıların da kendi evlatlarına sahip çıktığını da konuşmasında belirten Arslan: “Ben Cumartesi günü buradaki konuşmamda ‘1 Kasım seçimlerinde AK Partinin tek başına iktidar olması yönünde çok güçlü desteğe ihtiyaç vardır’ dedim. Tek başına iktidar için hepimiz el birliğiyle AK Parti’ye destek vermemiz gerektiğini anlattım ve gördüm. Kağızmanlı, ‘ben hemşerime sahip çıktım, ben davama sahip çıktım, ben Kağızman’ın öz evladına sahip çıktım. Ben topraklarıma sahip çıkıyorum” dedi. Allah sizden razı olsun, Bize Kağızman ve 7 ilçemiz il merkezimiz  desteğiyle Kars’ın her tarafında güçlü çıktık. Biz diyoruz ki ‘Kars’ın bütün bölgelerini cazibesi haline getirmek için çalışacağız. 13 Yılda yaptıklarımız bunların ispatıdır. İnşallah bunları gelecekte katlayarak devam ettireceğiz. Güçlü bir iktidarla omzumuza yüklediğiniz sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceğiz.”dedi.

Konuşmaların ardından da havai fişekler ve davul zurna eşliğinde halaylar çekildi.  

vekiller,-ilcelerde-tesekkur-ziyaretinde!-(1)-001.jpgvekiller,-ilcelerde-tesekkur-ziyaretinde!-(8).jpgvekiller,-ilcelerde-tesekkur-ziyaretinde!-(2).jpgvekiller,-ilcelerde-tesekkur-ziyaretinde!-(3).jpgvekiller,-ilcelerde-tesekkur-ziyaretinde!-(4).jpgvekiller,-ilcelerde-tesekkur-ziyaretinde!-(5).jpgvekiller,-ilcelerde-tesekkur-ziyaretinde!-(6).jpgvekiller,-ilcelerde-tesekkur-ziyaretinde!-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler