Vekiller Oylarını Kars’ta Kullandı

Vekiller Oylarını Kars’ta Kullandı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oylarını Kars'ta Fevzi Paşa İlköğretim okulunda kullandılar.

Vekiller Oylarını Kars’ta Kullandı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oylarını Kars’ta Fevzi Paşa İlköğretim okulunda kullandılar.

Bazı AK Parti il teşkilat mensupları ile birlikte okula gelen Arslan ve Kılıç, oylarını kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunduktan sonra oy kullanmak için gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet ettiler.

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç seçimde çıkan sonucun ülkemiz ve Kars için, bu seçimden birçok şey bekleyen dünya mağdurları ve mazlumları için hayırlı olsun dileklerinde bulunarak: “Kars şu anda gayet sakin ve huzurlu bir seçim geçiriyor. Bir seçimde her ülkeden beklenen olgunlukla herkes sandık başına gidiyor ve oyunu kullanıyor. Çıkan sonuca herkesin saygı göstermesini diliyoruz. Hayırlı olsun inşallah.” Dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da halkın en demokratik hakkını kullanarak Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gittiğini söyledi.

Kars’ta seçimin huzurlu bir ortamda geçtiğini de belirten Arslan: İnsanlarımız en demokratik haklarını kullanıyor. İlk defa cumhurbaşkanlığı seçiminde halk oyunu kullanarak kendi cumhurbaşkanını kendisi seçiyor. İnşallah Kars’ta buna uygun bir şekilde, sakin, huzurlu bir seçim yapacak. Seçim sonunda da hayırlı bir sonuç bekliyoruz. Kars gerçekten birçok kültürleri birlikte yaşayan medeni bir şehirdir. O kültüre uygun olarak çok güzel ve sakin bir seçim geçiyor. İnşallah günün sonunda da bu sakinlik devam eder. Karsımıza, ülkemize, dünyaya ve insanlığa hayırlı olsun.” Diye konuştu. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler