Vekillerden, Beştepe Buluşması!

Vekillerden, Beştepe Buluşması!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, Ankara’daki Karslı STK başkanları ve üst düzey bürokratlarla sabah kahvaltısında bir araya gelerek hemşehrileriyle hasbihal eylediler.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey; seçimde gerek Kars’a gelerek, gerek Ankara’dan hemşehrilerini arayarak destek veren Ankara’daki Karslı STK başkanları ve üst düzey bürokratlarla sabah kahvaltısında bir araya gelerek hemşehrileriyle hasbihal eylediler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Beştepe Sosyal Tesislerinde verilen kahvaltıya; Orman Bakanlığı Genel Müdür yardımcısı Mehmet Zeki Timur, Danıştay Daire Başkanı Kamuran Erboğa, Danıştay Üyesi Hicabi Ece, Danıştay Üyesi Mevlüt Atbaş, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Ertan Yılmaz, Ulaştırma Bakanlığı’ndan Fettah Çetinkaya, Haberleşme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ensar Kılıç, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz Eğer, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Faik Ece, İşadamı ve AK Parti Kars eski İl Başkanı Remzi Aras’ın yanında çok sayıda STK temsilcisi ve üst düzey bürokrat katıldı.

Vekiller Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, davetlileri tek tek kapıda karşıladı ve kahvaltı süresince masaları tek tek dolaşarak birlikte hasbihal eylediler. Kars’a yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili de görüş alış verişinde bulunulan kahvaltı oldukça verimli geçti.

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler