Veteriner Hekimleri Odasının 30. yıl dönümü

Veteriner Hekimleri Odasının 30. yıl dönümü

Kars-Ardahan-Iğdır Bölge Veteriner Hekimleri Odasının 30. kuruluş yıldönümü kutlandı.

Kars-Ardahan-Iğdır Bölge Veteriner Hekimleri Odasının 30. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kentteki bir restoranda kutlama programı düzenlendi.

Oda Başkanı Ercan Ödül, yaptığı konuşmada, bu gibi organizasyonların gelenekselleştirilmesi, oda üyelerinin daha sık ve daha kalabalık bir şekilde bir araya gelmesini planladıklarını sözlerine ekledi. 

Etkinlikte, Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı görevini yürütmüş olan Prof. Dr. Şahin Aslan, Prof. Dr. Alkan Kamiloğlu, Veteriner Hekim Çağlar Yarıcı, Prof. Dr. Yavuz Öztürkler, Veteriner Hekim Vargın Boy ve Dr. Şemistan Kızıltepe ile en eski oda üyesi Prof. Dr. Salih Otlu'ya plaket verildi.

Programda ayrıca, Kars-Ardahan-Iğdır Bölge Veteriner Hekimleri Odası üyesi de olan Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Engin Kılıç'a tebrik plaketi sunuldu. 

veteriner-hekimleri-odasinin-30.-yil-donumu-(1).jpgveteriner-hekimleri-odasinin-30.-yil-donumu-(2).jpgveteriner-hekimleri-odasinin-30.-yil-donumu-(3).jpgveteriner-hekimleri-odasinin-30.-yil-donumu-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler