VHO, sorunlarını Arslan ve Kılıç’a anlattı

VHO, sorunlarını Arslan ve Kılıç’a anlattı

VHO, Kars milletvekilleri 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç’ı ziyaret etti.

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül ve Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Saltan, Kars milletvekilleri 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç’ı ziyaret etti.

Arslan ve Kılıç’ı Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamlarında ziyaretin ardından yazılı açıklama yapan Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül, bölgemizdeki hayvancılığın sorunlarını dile getirdiklerini söyledi.  

Ödül açıklamasında “ Ziyaretimizde, Bölge Veteriner Hekimleri Odası olarak bugüne kadar kamu yararını gözeterek yaptığımız çalışmalar, planladığımız projeler, veteriner hekimlerin Ülke ve bölgemizde var olan sorunları milletvekillerimize aktardık. Ayrıca bölge hayvancılığımızda tespit ettiğimiz eksiklikler ve çözüm önerilerimizi de Yüce Meclisin karar mekanizmalarında söz sahibi olan Sayın Bakanımız Ahmet Arslan ve aynı zamanda meslektaşımız, üyemiz ve hocamız olan Sayın Komisyon Başkanımız Yunus Kılıç’a sunma fırsatı bulduk. Sayın Bakanımıza ve Sayın Komisyon Başkanımıza yoğun programlarında bizi kabul etmeleri, proje ve çalışmalarımıza destekleri, gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler