Vicdansız Şoför Çarptı ve Kaçtı

Vicdansız Şoför Çarptı ve Kaçtı

Kars-Selim Karayolu'nda dün akşam saatlerinde insanlığın tamamen öldüğünü gösteren bir trafik kazası meydana geldi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars-Selim Karayolu’nda kendi hayvanlarını otlatan Telat Tamyol (42), hayvanlarını yolun karşısına geçirmek isteyerken otomobil çarptı. Otomobil sürücüsü ise durmadan kaçarken, Tamyol ise olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kars'ın Selim İlçesi Bayburt Köyü nüfusuna kayıtlı olan çiftçilik yaparak geçimini sağlayan ve 2 çocuk babası olan Telat Tamyol (42)'a otlattığı kendi hayvanlarını Kars-Selim Karayolu’nda yolun karşısına geçirmek isterken otomobil çarptı. Tamyol'a çarpan otomobil sürücüsü ise çarptığı vatandaşı yolun ortasında bırakarak kaçtı. Uzun süre yol ortasında kurtarılmayı bekleyen Tamyol olay yerinde hayatını kaybetti. Araçlarıyla seyi halindeki duyarlı sürücüler tarafından farkedilen Tamyol'a yardım edebilmek için polis ve ambulans çağırdılar. Olay yerine intikal eden 112 Acil Ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede Tamyol'un öldüğünü belirterek, Selim İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldılar.

Olayın ardından polis şimdi hemen her yerde Telat Tamyol'a çarpıp kaçan o otomobili aranıyor. Çevredeki güvenlik kameralarından bu otomobil ve sürücüsü tespit edilmeye çalışılırken, kaza ile ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler