ANKET
Kars'ın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?

NÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI
Video Haber
E-POSTA LİSTESİ
PİYASALAR
| IMKB | ![]() |
|
| DOLAR | ![]() |
|
| EURO | ![]() |
HAVA DURUMU
| Kars | -15 / -4 °C |
| Ardahan | -16 / -3 °C |
| Iğdır | -7 / -3 °C |
| Erzurum | -9 / -3 °C |
| Ankara | -6 / 0 °C |
| İstanbul | 0 / 2 °C |
| İzmir | -3 / 3 °C |
Karakter boyutu :

Öğretmenin hazin sonu
06 Mayıs 2010 / 21:45
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Öğretmen Abdurrahman Yıldız (54) için, Kars'ın Arpaçay İlçesi Yatılı İlköğretim Okulu'nda (YİBO) cenaze töreni düzenlendi
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Öğretmen Abdurrahman Yıldız (54) için, Kars’ın Arpaçay İlçesi Yatılı İlköğretim Okulu’nda (YİBO) cenaze töreni düzenlendi.
Öğretmenin cenazesi vasiyeti üzerine fazla bekletilmeden Büyük Çatma köyünde toprağa verildi.
Edinilen bilgilere göre, Arpaçay YİBO’da 4 ay öncesine kadar öğretmenlik görevini sürdüren Abdurrahman Yıldız, amansız bir hastalığa yakalandı ve tedavi görmeye başladı. 4 aydır öğrencilerinden ve çok sevdiği mesleğinden uzak bir tedavi süreci geçirdi. YİBO’da öğretmenlerin “Ağa” diye hitap ettiği Abdurrahman Yıldız, neşeli hali, sevecenliği ve babayiğitliği ile tanınıyordu. Öğrencilerinin gönlünde taht kurmuş ve çok sevilmişti. Anılarını da tedavi süresince ziyaretine giden meslektaşları ve öğrencileriyle paylaşıyordu. Son nefesine kadar sevecenliği ve “Ağa”lığından asla ödün vermedi.
Abdurrahman Yıldız, tedavi gördüğü Erzurum’da 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Abdurrahman Yıldız’ın ölümüyle Arpaçay YİBO tam bir sessizliğe büründü ve her tarafı matem sardı. Öğrenciler çok sevdikleri ve değer verdikleri öğretmenlerini, öğretmenler ise öğrenciler için adeta bir şemsiye olan meslektaşlarını kaybetmenin hüznünü yaşadılar.
Dün de Abdurrahman Yıldız için görev yaptığı Arpaçay YİBO’da bir cenaze töreni düzenlendi. Törene Kars Milli Eğitim Müdür yardımcıları Gökhan Altun, Harun Yenice, Arpaçay Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, Okul Müdürü Ercan Ülker, daire amirleri, öğrenciler ve yakınları katıldı.
Törenin ardından merhum Abdurrahman Yıldız’ın cenazesi vasiyeti üzerine bekletilmeden köyü Büyük Çatma’da gözyaşları arasında toprağa verildi.
Taziye
Zarif TERZİ
Değerli meslektaşım ve arkadaşım Abdurrahman. Asla unutulmayacaksın.Sana tanrıdan rahmet diliyor, kederli ailenin acılarını paylaşıyor ve başsağlığı diliyorum.Ruhun Şadolsun...
08 Mayıs 2010 Cumartesi 18:28
taziye
öner özdemir
ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun allah rahmer etsin
08 Mayıs 2010 Cumartesi 00:40
Taziye
Melih Akkaya
Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah Mekanını cennet eylesin.
07 Mayıs 2010 Cuma 01:55
Taziye
Ahmet GÜNERHAN
Son görüştüğümüzde iyi olduğunu söylemiştin.İçimizi acıttın Abdurahman sana Tanrıdan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
06 Mayıs 2010 Perşembe 23:51
Diğer yorumlar için tıklayın.













Kars Ekspresi'ne böyle ağladı Video
Ben Deli Kadir
Erzurum Mobesa'dan Görüntüler
Polisin Önünde Meydan dayağı


