Yalçın da veda etti

Yalçın da veda etti

KAYMAKAM GÜRBÜZ, TAYİNİ ÇIKAN SARIKAMIŞ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRÜ YALÇIN'A VEDA YEMEĞİ VERDİ

Yalçın da veda etti

-KAYMAKAM GÜRBÜZ, TAYİNİ ÇIKAN SARIKAMIŞ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRÜ YALÇIN’A VEDA YEMEĞİ VERDİ

Kars Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Sarıkamış Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nden Ankara'ya atanan Ali Yalçın için veda yemeği verdi.

Yemekte konuşan Kaymakam Gürbüz, Yalçın’ın çalışma azmi ve tecrübesiyle bölgede güzel projeleri hayat geçirdiğini belirterek,” Müdürümüzle yaklaşık bir yıldır beraber çalıştık. Tarımsal faaliyetler konusunda hiçbir sorun yaşamadık. Daha uzun süre çalışmak isterdik, ama nasip olmadı. Kendisine, ailesine sağlık ve huzur içinde bundan sonraki çalışma yaşamında başarılar diliyorum ”dedi.

Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün’de Yalçın’ın her yönüyle örnek bir insan olduğunu, Ankara’dan da bölgeye desteklerinin devam edeceğini belirterek kendisine başarılar diledi.

Yalçın da çalıştığı süre içinde hep yanında olan kendisine her türlü destekte bulunan başta Kaymakam Gürbüz’e kurum amirlerine teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istedi.

Konuşmaların ardından Yalçın’a çeşitli hediyeler verildikten sonra u hatıra fotoğraf çektirildi.

Yemeğe, Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün, ile Sarıkamış’ta görev yapan kurum müdürleri katıldı.  kha

Önceki ve Sonraki Haberler