Yaşar Aksu MHP Kars Milletvekili Aday Adayı

Yaşar Aksu MHP Kars Milletvekili Aday Adayı

Avukat Yaşar Aksu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nden Kars Milletvekili Aday Adayı oldu.

Yaşar Aksu MHP Kars Milletvekili Aday Adayı

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Avukat Yaşar Aksu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Kars Milletvekili Aday Adayı oldu.

MHP Kars İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması yaparak aday adaylığını açıklayan Aksu, “İnşallah Kars’a ve Karslılara Milliyetçi Hareket Partisi’nin düşüncelerini doğru anlatan, onların sıkıntılarını doğru tespit etmiş, onların çözümlerini doğru bilen biri olarak konuşma fırsatını verir Allahım bana.” dedi.

Avukat Yaşar Aksu kendisinin hazır olduğunu dileterek, “İnşallah bu çalışmalarda kimseyle kavga etmeden, ama siyasetin kavgasını yaparak, kimseyle boğuşmadan ama Kars’ın sorunlarıyla boğuşmaya hazır olduğumu göstererek, kimseyle vuruşmadan ama karşıma çıkacak, karşınıza çıkacak sıkıntılarda o sıkıntılarla vuruşmaya hazır biri olarak çalışmaya Allahım nasip eder. Ben hazırım, bu maksatla da Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran’daki yapılacak Genel Seçimlerde Kars İlinden Aday Adayı olmak üzere müracaat etmeğe karar verdiğimi, değerli medyamıza, değerli yönetici arkadaşlarıma ve sevgili Karslı hemşerilerime arz ediyor ve açıklıyorum.” şeklinde konuştu.

Aksu, Kars’a ve MHP’ye kendi kazanımlarını şöyle dile getirdi: “Türkiye genelinde bütün aday adayı arkadaşlarım gibi bende bu makama, bu göreve seçilmem halinde de geleceğim göreve, değerlendirilmem halinde konulacak göreve uygun olacağımı, başarılı çalışmalar yapabileceğimi, başarılı seçim çalışmaları yapabileceğimi sonrasında da şehrim, ülkem ve dünya insanlığı için de Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi ideolojisinden kaynaklanan görüşe sahip, Türkçülük kaynağından fikrini ve hayat görüşünü almış biri olarak yararlı olacağımı düşünüyorum.”

Yaşar Aksu kimdir?

1957 yılında Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde doğdu. Erzincan Eğitim Enstitüsü daha sonra da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Halen İstanbul’da Avukatlık mesleğini yapıyor. Yaşar Aksu mesleğinin 34. yılındadır. 

yasar-aksu-mhp-kars-milletvekili-aday-adayi-(1).jpg

yasar-aksu-mhp-kars-milletvekili-aday-adayi-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler