Yazıcı, Sarıkamış'ta!

Yazıcı, Sarıkamış'ta!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti seçim bürosunda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Yazıcı, AK Parti iktidarlarında ülkenin gelişerek büyüdüğünü belirterek yapılan yatırımları anlattı. Türkiye’nin 2002’den itibaren çok büyük atılımlar yaptığını ifade eden Yazıcı, “Biz o günden bu yana biz Türkiye’yi büyüttük, 36 milyar dolar ihracatı 158 milyar dolara çıkardık. Bütün çalışmalarımızı plan program içinde takip ederek gerçekleştirdik. Eski zamanlardan başlatılmış yapımı devam eden yüzlerce iş vardı. Bunlara el attık, el koyduk. Planlamacı bir yaklaşımla Türkiye’nin önünü açacak ekonomisini daha güçlü hale getirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettik ve devam ediyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN SIÇRAMASINI İÇERİDEN DIŞARIDAN ENGELLEYENLER VAR”
“Ekonomik, sosyal bütün faaliyetlerimizin merkezine insanı yerleştirmişiz. Hiç ayrım yapmadan” diyen Yazıcı, “İşte onun için partimizin kurucu lideri, bugünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her vesileyle ifade ettiği “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” sözü, kim demiş bunu Şeyh Edebali, kime demiş cihan imparatorluğunu kuran Osman Paşa’ya demiş. Bu yüzden insanı yaşatmalıyız” dedi 

Yazıcı, “Bizim kardeşliğimiz Hazreti Ademden başlar. İşte bugün çözüm süreci de bütün riskleri alarak bu kardeşliğimizi pekiştirmek için sürdürüyoruz. Bizim en büyük zenginliğimiz aslında kardeşliğimizdir. Vurmanın, kırmanın, çatışmanın, öldürmenin kime ne hayırı olabilir. Bu anlamda kaybettiklerimizi elbette geri getiremeyiz. Ama bundan sonra kaybetmeyelim. Kardeşliğimizi takip edelim. Türkiye’nin sıçramasını içeriden dışarıdan engelleyenler var. Bunlara izin vermeyelim. Aziz kardeşlerim bunları çok iyi değerlendirelim. Biz hiçbir zaman aziz milletimizin hassasiyetinin dışında iş yapmadık, yaptırtmadık. Türkiye’yi büyüttük. İnşallah 7 Haziran’da sandığa gideceksiniz. Seçim ölçmek biçmektir, sizde ölçüp biçeceksiniz. Biz sizleri sevip güveniyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Hayati Yazıcı ile birlikte Kars AK Parti milletvekili adayları Selahattin Beyribey, Ensar Erdoğdu, AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul ve partililer esnafları ziyaret etti.

yazici,-sarikamista!-(1).jpgyazici,-sarikamista!-(2).jpgyazici,-sarikamista!-(3).jpgyazici,-sarikamista!-(4).jpgyazici,-sarikamista!-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler