Yeni Ak Parti Kars İl Başkanı Hafta Sonu Açıklanacak!

Yeni Ak Parti Kars İl Başkanı Hafta Sonu Açıklanacak!

Kars'ta AK Parti Teşkilatı yenileniyor.

Yeni Ak Parti Kars İl Başkanı Hafta Sonu Açıklanacak!

Kars'ta AK Parti Teşkilatı yenileniyor.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 genel seçimlerine hazırlık amacıyla, AK Parti Kars il teşkilatı yeniden yapılandırılıyor.

Kars AK Parti'de il ve ilçe yönetimlerinde yapılmak istenilen değişiklikler hayata geçirilmeye başlandı. AK Parti'de 40 il ve 560 ilçe yönetimininin değişeceği öğrenilirken, dün itibariyle Kars'ta Kadın Kollarının da istifası alındı.

Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Gazeteci Tolga Yüce'ye bu süreç hakkında yaptığı açıklamada Kars Ak Parti teşkilatını güçlendirmek amacıyla yanilemeye gidildiğini söyledi.

Milletvekili Kılıç, “ Kars İl Başkanı ve ekibinin istifası alındı. Yerel seçimlerden sonra zayıf olan teşkilatlar yeniden yapılanarak güçlendirmeye gidiliyor. AK Parti Güçlendirme çalışmalarını sadece Belediyeyi kaybettiği illerde değil, yapılandırmayı 40'a yakın ilde yürütüyor. Kars, Kağızman ve Akyaka'da da yapılandırma çalışmaları başladı. “ ifadesini kullandı.

Kadın Kollarının İstifası Alındı

Kars Milletvekili Kılıç, dün itibariyle Merkez Kadın Kollarının da istifasının alındığını dile getirerek, “ Dolayısıyla Kars'ta yeniden yapılandırmaya gidiliyor. İl teşkilatı aynı yönetimlede kurulabilir, farklı yönetimlede oluşturulabilir.” şeklinde konuştu.

AK Parti Kars Koordinatörü Çalışmalarını Sürdürüyor

Prof. Dr. Kılıç, “AK Parti Genel merkezi tarafından görevlendirilen il Koordinatörümüz, Kars'a giderek çalışmalar yaptı. Partililerin ve vatandaşların görüşmelerini aldı. Gerekirse Kars'a giderek yeni araştırmalar yapacak. İl koordinatörümüz bu konuda yoğun bir çalışma yapmaktadır. Koordinatör tarafından yapılan çalışmalarda ön plana çıkan kişiler Genel merkeze çağrılacak, görüşülecek. Görüşmeler sonrasında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkarılacaktır. Başbakanımız adayla sohbet edecek ve daha sonra il Başkanı atanacaktır. ” vurgusunu yaptı.

Yeni İl Başkanı, Hafta Sonu Belli Olabilir!

AK Parti Genel Merkezi bu konuda yoğun bir mesai harcıyor. Gece yaralarına kadar çalışmalar yapılıyor. Kars il Başkanının bu hafta sonu açıklanacağını ümit ediyoruz. Şimdiden Kars'ımıza hayırlı olsun. “ diye konuştu. Tolga Yüce / karsmanset.com (Özel Haber)

Önceki ve Sonraki Haberler