Yeni atanan öğretmenlerle tanışma toplantısı

Yeni atanan öğretmenlerle tanışma toplantısı

Kars'ın Digor İlçesinde, yeni atanan öğretmenlerle tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Kaymakam Fatih Özdemir, özellikle de kız çocuklarının eğitiminde hassas davranılmasını istedi.

 

Digor Türk Telekom Yatılı İlköğretim Bölge Okulu toplantı salonunda düzenlenen tanışma toplantısına Kaymakam Fatih Özdemir’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Düriye Kocabaş ve Şube Müdürü Halis Altay katıldı.
 
Kaymakam Özdemir, ilçeye yeni atanan öğretmenlerle tanıştı ve öğretmenlere mesleklerinde nasıl başarılı olabilecekleri ve topluma faydalı nesiller yetiştirebilecekleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Özdemir, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ve eğitim seviyesinin yükseltilebilmesi için öncelikle öğretmenlerin ilçeyi ve çocukları sevmeleri gerektiğini vurguladı. Özellikle köylerde görev yapacak olan öğretmenlerden köydeki vatandaşlar, imamlar, muhtarlar ve öğrenci velileriyle iç içe olmaları gerektiğini de vurgulayan Özdemir, öğretmenlerden kız çocuklarının eğitiminde daha hassas davranmalarını istedi ve tüm öğretmenlere yeni görevlerinde başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler