Yeni Başkan: Yaşar Keler

Yeni Başkan: Yaşar Keler

Yapılan oylama sonucu büyük bir çoğunluk ile 144 oy kullanıldı. Yapılan sayım sonucunda Metin Toper 53, Yaşar Keler ise 91 oy aldılar. Yaşar Keler 91 oy ile Kağızman Milliyetçi Harekat Partisi'nin ilçe başkanı oldu.

Yeni Başkan: Yaşar Keler

Kars Kağızman Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yönetim Kurulu Seçimi, Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığı’na MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, divan üyeliğine ise Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kars Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Yıldız, Ferit Yenice getirildi.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu, hesapların gelir gider açıklaması yapıldı, Konuşmaların ardından seçim başladı.

MHP Kağızman İlçe Başkanı Cengiz Sakinci aday olmadı. Son değişiklik nedeniyle Battal Atış adaylıktın çekilince yerine Başkan adayı olarak Yaşar Keler getirildi. Metin Toper ve  Yaşar Keler başkanlığa aday olduklarını açıklayarak listelerini oluşturup seçime girdi.

Yapılan oylama sonucu büyük bir çoğunluk ile 144 oy kullanıldı. Yapılan sayım sonucunda Metin Toper 53, Yaşar Keler ise 91 oy aldılar. Yaşar Keler  91 oy ile Kağızman Milliyetçi Harekat Partisi’nin ilçe başkanı oldu.

Yaşar Keler'in Asıl Yönetim Kurulu Listesi’nde şu isimler yer aldı: Battal Atış, Sülettin Şen,, Sedat Nuray, Murat Öztürk, Salih Nuray, Abdullah Budak, Levent Yalçın, Emre Gördük, Taner Çevik, Bülent Atış, Oktay Dalkılıç, Recep Gülderen, Şah Murat Keleş, Nesim Koman yer aldı.

İl Delegeleri ise, Nevzat Yıldız, Battal Atış, Recep Kişi, Aydın Çolak, Rafet Öztürk, Halit Ergüven,Halit Şen, Adil Çelik, Taner Çevik, Sülettin Şen, Sedat Nuray ,Murat Öztürk,Salih Nuray,ve diğerleriyle birlikte 48  üyeden oluştu.

Kağızman MHP İlçe Belediye Başkanı Nevzat Yıldız yeni seçilen parti başkanına ve partililere yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Parti Kağızman teşkilatı bugün en güzel bir gününü yaşamıştır. Bugün burada yeni seçilen Yaşar Keler başkanımız ile partimizin çıtasını her zaman olduğu gibi yükseltmek için hepimizin üzerine büyük görevler düşüyor. Bu görevi dün taşıdığımız gibi yarın da en iyi bir şekilde taşıyacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyoruz. Bu bayrağı yeni başkana devrediyor ve sözü kendisine bırakıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Yeni seçilen parti başkanı Yaşar Keler ise duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

“Bende başkanımdan aldığım bu bayrağı en yüksek çıtaya çıkaracağıma söz veriyorum. Başkanımın engin tecrübelerinden ve düşüncelerinden her zaman yararlanacağım. Bizim partimiz birlik partisidir. Dayanışma partisidir. Bizim ilçemizde küskünlüğe, kırgınlığa hiçbir zaman müsaade etmeyeceğim. Allah hepinizin gösterdiği birlik ve beraberlik dolayısı ile sizlerden razı olsun. Seçimde iki aday arkadaş yarıştık. Bu yarış küsüsüz ve gönül birliği içerisinde sürdü ve sonuçlandı. MHP ailesinin en güzel tarafı geçmişten günümüze kadar yapılan seçimlerde birlik ve beraberliğini korumuş olmasıdır. Bugün yine bunu yaşayarak gördük. Kaybeden ve kazanan taraf arasında hiçbir küsü olmadı. Birbirimizi tebrik ederek aynı parti çatısı altında partimizi yücelterek önümüzdeki seçimlere hazırlayacak ve vatanın, milletlin hizmetinde çalışmak için çaba göstereceğiz:”

Geçmişte MHP Kağızman ilk parti başkanlığı yapan Halis Öcü ise yeni seçilen arkadaşlarını tebrik ederek bugünde, yarında yanlarında olduklarını, hangi arkadaşları seçilseydi ona ve partilerine aynı duygu ve düşüncelerle yardımcı olacaklarını belirtti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler