Yeni Başkan’dan Kars Manşet’e Açıklama!

Yeni Başkan’dan Kars Manşet’e Açıklama!

AK Parti Digor İlçe Başkanlığına getirilen Tuncer Baykiz, Kars Manşet’e açıklama yaptı. Baykiz, “Digor’un 14 bin oyunun yarısına talibiz.” dedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber)

Yaklaşık 5 yıl AK Parti Digor İlçe Başkanlık görevini yapan Abdurrahman Aydın’ın istifası üzerine yerine getirilen AK Parti Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykiz, Kars Manşet’e özel açıklama yaptı.

Bu bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden AK Parti Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykiz, “Abdurrahman Aydın’a bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. O bizim onursal başkanımızdır. Çalışmalarımızda bize feyz olacaktır.” dedi.

AK Parti İl ve Merkez İlçe ile İlçe Başkanlarıyla birlikte çalışmalar yapacağını belirten Baykiz, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’ın emirleri, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile diğer ilçe başkanlarımızla beraber koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Yönetim Kurulumuz henüz oluşmadı. Oluştuğu zaman kamuoyuna duyuracağız.” diye konuştu.

Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına da devam edeceğini söyleyen Baykiz, “Çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Digor’da bulunan yaklaşık 14 bin oyun yarısını partimize kazandırmaya talibiz. Allah’ın izniyle de ilk seçimde bunu göreceğiz.” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler