Yeni Bina Hizmette!

Yeni Bina Hizmette!

Kars'ın Digor İlçesi'nde bulunan Digor Ziraat Odası yeni kurulmuş bir kurum olmasına rağmen yaptığı birçok faaliyetle gündemde olmaya devam ediyor.

Yeni Bina Hizmette!

Kars’ın Digor İlçesi’nde bulunan Digor Ziraat Odası yeni kurulmuş bir kurum olmasına rağmen yaptığı birçok faaliyetle gündemde olmaya devam ediyor. Digor Ziraat Odası’nın geçtiğimiz yıl yaptığı projeler ve çiftçilik faaliyetlerini daha rahat ve kolay sürdürülebilmesi için almış olduğu araçlarla çiftçinin büyük ilgi ve takdirini toplamıştı. Bu yıl ise Ziraat Odası’na ait bir taşınmazın olmaması nedeni ile büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Ziraat Odası başkanı İsmet Hagi, Kafkas Haber Ajansı’na konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hagi, KHA’ya verdiği açıklamada, “Vatandaşlar kurumumuza geldiklerinde  rahat oturabilecekleri bir yerimiz yoktu. Bunun yanında toplantı düzenlendiğinde ya da dışarıdan bir misafir geldiğinde ağırlayabileceğimiz bir yerimiz yoktu. Hatta kurumumuza ait olan araçları ehemmiyet altına alabilmekte bile güçlük çekmekteydik. Bu nedenle de büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Tüm bu sıkıntılarımızı gidermek için satışa çıkarılan mülkiyeti Tarım Kredi Kooperatifine ait 1 dönüm arazi üzerinde bulunan depo, lojman ve kaloriferli hizmet binasını çiftçilerimizin hizmetine sunmak için alarak tüm bu sıkıntıların önüne geçmiş olduk. Vatandaşlarımız kurumda işlem yaptıkları zaman hem dinlenecekleri bir ortam, hem de vatandaşa soğuk-sıcak içecek servisinde bulunabilmekteyiz. Araçlarımızı yine kurumumuza ait olan depoda muhafaza altına alabiliyor ve hem personelimiz rahat çalışabiliyor hem de dışarıdan gelen vatandaşlarımıza rahat bir ortam sağladık.” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler