Yeni Film "MUCİZE" Kağızman’da Çekiliyor

Yeni Film "MUCİZE" Kağızman’da Çekiliyor

Kars'ın Kağızman ilçesinde bağlı bir köyde çekilen Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü filmi 'Mucize'deki en büyük kozlarından biri ortaya çıktı.

Yeni Film "MUCİZE" Kağızman’da Çekiliyor

Mahsun Kırmızıgül’ün dördüncü filmi ‘Mucize’ Kars'ın Kağızman İlçesine bağlı bir köyde çekimine start verildi.

Kars’ın Kağızman ilçesinde bağlı bir köyde çekilen  en büyük kozlarından biri ortaya çıktı.

İmza attığı filmler gişede milyonu gören Mahsun Kırmızıgül, dördüncü kez ‘Motor’ dedi. Yönetmen ‘Mucize’nin konusuyla ilgili ketum davrandığı öğrenildi.

Yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat’ın üstlendiği Mucize’nin konusunu sır gibi saklayan Kırmızıgül oyuncularına da filmle ilgili konuşmamalarını rica etti. 2014 yılında vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri şu sıralar İzmir Foça, Uşak ve Kağızman’a bağlı bir köyde devam ediyor. Yeni filminin hazırlık sürecini iki yılda tamamlayan ve aylar öncesinden titizlikle oluşturduğu oyuncu kadrosuna çok değerli usta oyuncular ile yeni keşfettiği genç isimleri dahil eden Kırmızıgül, çekimleri dokuz haftada tamamlamayı planlıyor.

Kağızman’a bağlı bir köyde devam eden ve konusu sır gibi saklanan dizinin çekimleri için Kağızman’a gelen Kırmızıgül ve ekibi çekimlerini gizli bir şekilde yürütüyor. Mahsun Kırmızıgül, üç yıl aradan sonra dördüncü kez yönetmen koltuğuna oturdu. Kırmızıgül, çekimleri İzmir, Uşak ve Kars’ta devam eden ‘Mucize’ adlı filmden ilk kareleri medyayla paylaştı. 60’lı yıllarda Foçalı bir öğretmenin hikâyesini beyazperdeye taşıyan yönetmen, “Bu film benim için çok değerli. İnsanlığa umut aşılayacak. Şu kadarını söyleyeyim; izleyiciyi daha önce hiçbir yerde görmediği bir dünyayla tanıştıracak” dedi. 

‘Mucize’nin çekimleri dokuz hafta süreceği belirtilirken, senaryo hakkında detay vermeyen Mahsun Kırmızıgül’ün oyunculara konuşma yasağı koyduğu öğrenildi. Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği , ‘Güneşi Gördüm’, (2 milyon 566 bin 435) ‘Beyaz Melek’ (2 milyon 32 bin 885) ve ‘New York’ta Beş Minare’ (3 milyon 474 bin 495) 8 milyon kişi tarafından izlendi.

Mahsun Kırmızıgül, gişede her biri ayrı ayrı büyük başarı yakalayan toplamda 10 milyon seyirciyi geçen filmleri Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare’den sonra kariyerinin dördüncü filmi Mucize’nin çekimlerine devam ediyor.

Bugüne kadar filmlerinde toplumsal olayları konu alan Kırmızıgül dördüncü kez oturduğu yönetmen koltuğunda bu kez, 60’lı yılların anlatıldığı bir dönem filmine imza atacak. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alan film, Foçalı bir öğretmenin hikayesi olacak. Kırmızıgül, “Bu film benim için çok değerli, insanlığa umut aşılayacak. Sadece şu kadarını söyleyebilirim; Mucize, izleyiciyi daha önce hiçbir yerde görmediği bir dünya ile tanıştıracak” dedi. Tolga Yüce/ karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler