Yeni Öğretmenler gezide

Yeni Öğretmenler gezide

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Kar'ın Kağızman ilçesine ilk atama yolu ile atanan 158 öğretmene, çevreye eğitim semineri kapsamında Kağızman gezisi düzenlendi.

Yeni Öğretmenler gezide

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Kar’ın Kağızman ilçesine ilk atama yolu ile atanan 158 öğretmene, çevreye eğitim semineri kapsamında Kağızman gezisi düzenlendi.

İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü Önünden başlayan seminer Kağızman Aras Anadolu Lisesi, Semerkant Kağızman Temsilciliği, Kağızman İlçesinde Hacı Kağızman Türbesi Tüm Okulları gezen öğretmenler bu geziden memnun olduklarını dile getiren öğretmenler konuşmalarında Kağızman ilçesinde ilk geldiklerini ve çok güzel bir ilçe olduğunu belirttiler. Geziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, METEM Müdürü Yakup Bayşar ve ilçeye yeni atanan aday öğretmenler katıldı.

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, “Çalıştıkları bölgenin sosyal ve kültürel yapısını tanımak, İlçe halkıyla etkili bir iletişim kurmak ve çevre koşullarına uyum sağlamak amacıyla Kağızman’ın tarihi yerlerini gezdiler” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler