Yeni Yurdumuz Hayırlı Olsun

Yeni Yurdumuz Hayırlı Olsun

Son 3 yılda eğitim alanında birçok yatırıma imza atan Kars’ın Selim İlçesinde planlanan ve gerçekleştirilen projelere bir yenisi daha eklendi.

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Toplum Kalkınması Projesi kapsamında hazırlanan 120 kişilik Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu’nun yapımı tamamlandı.

Toplamda 3 milyon TL’ye yaptırılan yurtta incelemelerde bulunan Kaymakam Erdinç Dolu ile birlikte Belediye Başkanı Coşkun Altun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf müdürü Fikret Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın yurt hakkında bilgi aldı.

Yeni yurdun ilçeye hayırlı olması temennisinde bulanan Kaymakam Erdinç Dolu; “Selim artık eğitim alanında da çok iddialı. Buna kanıt ise eğitim alanında planlayıp hayata geçirdiğimiz projeler ve son yıllarda TEOG sınavlarında elde ettiğimiz başarılardır. Eğitime verdiğimiz destek hız kesmeden devam edecek diyen Sayın Kaymakamız, a-z ye öğrencilerin bütün ihtiyaçları düşünülerek yaptırılan yeni yurdun tekrar ilçemize hayırlı olması” temennisinde bulundu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler