“Yerel Medya Temsilcileri ve Güvenlik Bürokratları Çalıştayı” başladı

“Yerel Medya Temsilcileri ve Güvenlik Bürokratları Çalıştayı” başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından Van’da “Yerel Medya Temsilcileri ve Güvenlik Bürokrasisi Çalıştayı” düzenleniyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Bölgedeki 8 ilin medya temsilcilerinin katıldığı programa Kars’tan Kars Gazeteciler Birliği adına Kars Hakimiyet Gazetesinden Volkan Karabağ ve Kars Havadis Gazetesinden Tacettin Durmuş davet edildi. 2 gün boyunca sürecek çalıştayda yerel medya ve bürokrasinin işbirliği ve sorunları konuşulacak.

İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı tarafından Anadolu Ajansı’nın da destekleriyle bugün başlayan “Yerel Medya Temsilcileri ve Güvenlik Bürokrasisi Çalıştayı”nın 1. oturumunu moderatör Prof. Dr. Zeki Taştan yaptı. Çalıştay, İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanı Dr. Can Ozan Tuncer, İçişleri Bakanlığı Bakan Danışmanı Fevzi Sevgili’nin yanı sıra Van, Kars, Iğdır, Ağrı, Erzurum, Muş, Hakkari ve Bitlis’te görev yapan medya temsilcileri ile kamudaki basın birimi temsilcilerinin katılımıyla start aldı.

Kamu ve medya temsilcilerinin bir araya getirildiği çalıştayda, kamuda basın ve halkla ilişkiler birimi görevlileri ile medya çalışanlarının iletişimde karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ile güvenlik alanında çalışan bürokratlar ve medya temsilcileri arasında tespit edilen veya oluşabilecek sorunlara yönelik çözüm önerilerinin oluşturulması, sosyal, yazılı ve görsel medyada güvenliği tehdit eden unsurların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin oluşturulması, gençlerin internetteki zararlı içeriklerden nasıl uzak tutulabileceği konuları ele alınacak.

“yerel-medya-temsilcileri-ve-guvenlik-burokratlari-calistayi”-basladi-(2).jpg“yerel-medya-temsilcileri-ve-guvenlik-burokratlari-calistayi”-basladi-(4).jpg“yerel-medya-temsilcileri-ve-guvenlik-burokratlari-calistayi”-basladi-(3).jpg“yerel-medya-temsilcileri-ve-guvenlik-burokratlari-calistayi”-basladi-(1).jpg“yerel-medya-temsilcileri-ve-guvenlik-burokratlari-calistayi”-basladi-(1)-001.jpg“yerel-medya-temsilcileri-ve-guvenlik-burokratlari-calistayi”-basladi-(2)-001.jpg“yerel-medya-temsilcileri-ve-guvenlik-burokratlari-calistayi”-basladi-(3)-001.jpg“yerel-medya-temsilcileri-ve-guvenlik-burokratlari-calistayi”-basladi-(4)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler