YGS Provası

YGS Provası

Kağızman Anadolu Lisesinde 12. Sınıf öğrencilerine yönelik YGS öncesi sınav provası yapıldı.

YGS Provası

Kağızman Anadolu Lisesinde 12. Sınıf öğrencilerine yönelik YGS öncesi sınav provası yapıldı.

Okul rehber öğretmeni,  sınıf rehber öğretmenleri ve okul idaresince, öğrencilere sınav atmosferi yaşatıldı. Okul rehber öğretmeni Sedat Yıldız; “Öğrencilerimizin gerçek sınava gelir gibi okula gelmeleri istedik. Öğrencilerimiz sınav saatinden yarım saat önce kimlik cüzdanı,  sınav giriş belgesi ve bir adet vesikalık fotoğraf yanlarına alarak okulda hazır bulundular. Kendi sınıfları dışında, alışık olmadıkları bir salonda, öğrencilerimizin üzerinde saat, telefon, takı vb metal eşya olmamasına dikkat edilerek,  ayrıca sınav salonu da ortam olarak ÖSYM sınav salonu ortamına benzer şekilde düzenlenerek hazırlık yapıldı.

Böylelikle öğrencilerimiz sıra numarasına göre kendilerine ayrılan sıralarda oturarak sınav havasını yaşamış oldular. Öğrencilerimiz sınav kurallarını pratik edip, neyle karşılaşacaklarını tecrübe ederek, heyecanlarını da büyük ölçüde yemiş oldular.” dedi.

Okul Müdürü Ali Altun da “Okulumuzda yapılan bu etkinlikte emeği geçen oğretmenlerim Sedat Yıldız, Seda Yazıcı ve Isa Cihat Bulut’a teşekkür ederim” diye konuştu.

Öğrenciler tarafından da memnuniyetle karşılanan bu etkinlik oldukça başarılı bir şekilde uygulandı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler