YİBO’lar Yarıştı

YİBO’lar Yarıştı

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO) Yarışıyor Bilgi Yarışması” düzenlendi

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO) Yarışıyor Bilgi Yarışması” düzenlendi.
Programa İl Milli Eğitim Müdür Recep Aktaş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gökhan Altun, Milli Eğitim Şube Müdürleri Yener Kaya, Cemalettin Güven, Mehmet Tüzen, YİBO müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Yarışmaya Kars genelinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren 15 YİBO katıldı. Programda Susuz 100. Yıl YİBO Kafkas Halk oyunları ekibi ve Arpaçay 3 Kasım YİBO öğrencileri kolbastı ekibi gösterilerini sundu.
Çok çekişmeli geçen yarışmada ise birinciliği Susuz İncesu 75.Yıl YİBO, ikinciliği Selim Atatürk YİBO, üçüncülüğü de, Kağızman Şehit Refik Cesur YİBO kazandı.
Yarışmada dereceye giren okullara, ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gökhan Altun ve şube müdürleri verdi.
Ayrıca YİBO’lar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren YİBO öğrencilerine de çeşitli ödüller verildi.
(BA-BA-S) KARS (KHA)

Önceki ve Sonraki Haberler