Yıldırım, Alperen Türbesine Sahip Çıktı!

Yıldırım, Alperen Türbesine Sahip Çıktı!

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars Şube ve Ulu Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, Alperen Türbesine sahip çıkılması noktasında havaların ısınmasıyla birlikte çalışma yapacaklarını söyledi.

Yıldırım, Alperen Türbesine Sahip Çıktı!

“Şeyh Ebu-l Hasan Harakani ile birlikte birçok savaşa katılan Şehit Halil (1056) ve Şehit Tevfik (1267)’in türbesi gereken önemi görmüyor.” haberi üzerine Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars Şube ve Ulu Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım bir açıklama yaptı.

Gazetecilere bu duyarlı habercilikten dolayı teşekkür eden Yıldırım, Alperen Türbesine sahip çıkılması noktasında havaların ısınmasıyla birlikte çalışma yapacaklarını söyledi.

Yıldırım, “Bugünlerde haberlere konu olan Alperen türbesinin ön cephesindeki saçağın bozulması ve dış cephesindeki kaplama taşların deforme olmasının sizler tarafından haber edilmesi, duyarlı olunması memnuniyet vericidir. Alperen Türbesiyle bizzat kendim ilgilenmekteyim. Kış mevsimi ve hava koşulları dış cephe kaplamasını onarılmasını zorlaştırmaktadır. Havanın düzelmesi ile yapılması gerekenlerin yapılacağını ve sahip çıkacağımızı bildirir, sizlere ve duyarlı olan herkese teşekkür eder, saygılar sunarım.” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler